Setari Cookie-uri

Jurnalul meu: Cum a fost la intalnire cu Alex

Asa cum era de asteptat, am fugit la cumparaturi in secunda doi dupa receptionarea mesajului trimis de Alex. Am batut mall-ul pana am facut febra musculara. Nu stiu cum se imbraca motociclistii. Mariaalina imi spusese intr-un comentariu pe blog sa-mi iau si manusi, asa ca am facut o prima oprire la Mandarina Duck de unde mi-am cumparat o pereche superba. Sunt dintr-o piele fina, fina si au o fundita aplicata pe incheietura. Sigur, am avut reducerea de 10 % de pe cardul American Express (de care sunt, sigura, v-ati atasat intocmai ca si mine. Serios acum, cardul e chiar util). Urmatorul pe lista: un pulover lung care sa-mi acopere mijlocul. Am gasit unul dintr-un mohair superb bleu-bebe, pe care l-am asortat intr-un final acasa cu o pereche de cizme UGG de aceeasi culoare si blugi skinny. Rezultatul era de-a dreptul multumitor. Nu paream grasa in tinuta mea. Nu paream nici slaba fiindca hainele au si ele o limita. La ora sapte fix, Alex m-a sunat sa cobor. Mi-am luat manusile, jacheta groasa si cizmele UGG in picioare. Alex ma astepta in masina. Era imbracat casual, dar parea atat de elegant in comparatie cu mine.

“Nu mai conteaza” ii spun simtind o uriasa caramida alunecand de pe sufletul meu.

“Am crezut ca ai acceptat sa te intalnesti acum cu mine numai ca sa-mi tragi o clapa pe masura. Ceea ce as fi meritat”.

“Cine spune ca nu urmeaza una?” i-am raspuns zambind.

“Nu vreau”, imi spune si ma saruta.

Piua. In vreme ce va scriu aceste randuri si imi suflu nasul, am fluturasi in stomac. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea. Doar ca imi doream sa se termine cat mai repede. Sigur, imaginea e minunata. Dar adevarul e ca noua ne crapau oasele de frig. Asa ca tot ce voiam era sa ajung acasa, in patul meu, invelita cu vreo doua paturi si cu o cana de ceai in brate. Fara Alex. Fiindca imi jurasem ca n-am sa fac nicio prostie din prima seara.

Asa ca seara s-a terminat oarecum brusc, odata cu rugamintea mea de a fi dusa acasa. Alex m-a ascultat cuminte, dar a tacut tot drumul de intoarcere si nu m-a sarutat cand m-a lasat in fata blocului. I-am spus la revedere si am ajuns acasa pentru a trage o portie zdravana de plans. Am dat-o in bara. Acum ce fac????


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.