Setari Cookie-uri

Jurnal: Sweet December

In vreme ce va scriu aceste randuri, ploua cu soare. Vremea aceasta este extrem de ilustrativa: cam asa mi-a umblat si mie mintea toata saptamana trecuta: intre mici depresii si sclipiri de bucurie, de optimism usor patologic si o dorinta nebuna de a trai clipa. Sigur, o stim toti: e mult mai usor sa spui ca vrei sa traiesti clipa inainte ca respectiva clipa sa se termine. Post-clipa, iti cam dai palme intrebandu-te de ce ai facut asa ceva. Si apoi, mai e regula dobanzii din dragoste: platesti de trei ori un moment de placere.

Ca sa imi rasplatesc decizia inteligenta, am dat o fuga pana in mall si mi-am cumparat cel mai frumos set de lenjerie intima din Univers. Nu e necesar sa va mai povestesc de reducerea de 10% de pe cardul American Express, nu-i asa? Mai apoi, l-am privit indurerata. La ce bun sa ai lenjerie sexy daca nu faci sex? Asa ca mi-am innecat nefericirea intr-o portie de noodles cu vita de la Chopsticks si o felie cheese cake (fara zahar!) de la Starbucks. Prajitura mea fara zahar a fost atat de dulce incat mi s-a aplecat asa ca m-am dus acasa, m-am imbracat in pajama si m-am culcat suparata.

Sambata de dimineata insa, m-a trezit un zgomot ciudat. Cineva imi arunca pietre in geam. Ghici cine?

Mi-am luat in calcul optiunile: puteam sa ma prefac ca nu-s acasa. Dar ma vazuse la geam. Si ce daca? Ma puteam baga la loc in pat si ma puteam preface ca nu s-a intamplat nimic. Ca dorm de vreo doua saptamani, ca am visat taaaaare mult, ca Alex nu exista iar eu am parte doar de un somn prelungit intr-o sambata oarecare din viata mea.

Pe naiba! L-am sunat si l-am invitat la cafea. Nu e necesar sa va mai spun in ce viteza mi-am schimbat pijamaua si mi-am aruncat fondul de ten pe fata. Si ce cafea de statea lingurita in picioare am facut.

Alex a gustat-o si a zambit: “Cea mai buna cafea pe care am baut-o vreodata”. Pe mine m-au apucat palpitatiile. De la cafea si de la Alex. Ca si cand n-as fi fost deja topita de dragoste si hotarata sa-mi iau decizia indarat, Alex mi-a privit razand fata decoarata cu imprimeul de la pliurile pernei si a inceput sa le sarute. Si-un sarut a dus la altul… si… stiti voi!

Iata-ma astazi, dupa cateva nopti nedormite in sir, gandindu-ma ca urmeaza ceea ce eu am ales sa numesc “Sweet December” – o luna plina de pasiune si scantei, in care nu-ti faci probleme cu sufocatul si cuceritul, monotonia si viitorul relatiei. Motivul? Practic, n-am cum s-o dau in bara. Relatia aceasta e terminata inainte de a fi inceputa. Prin urmare, nu-mi ramane decat sa ma distrez.

Totusi, stau ca pe ace, mai mult spirinita pe scaun decat asezata pe el asteptand deloc rabdatoare ora 19:00. Alex mi-a spus ca are ceva important sa-mi spuna. Abia astept sa aflu ce.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.