Setari Cookie-uri

4 motive pentru care Flacarile Gemene se tem de iubire

Indiferent de intentiile unei Flacari Gemene de a salva o relatie, acestea sunt inutile pana nu isi vindeca demonii interiori.

flacari gemene foto: PlusOne, Shutterstock

Ti-a intalnit Flacara Geamana si, cu toate acestea, nu ati reusit sa fiti impreuna. Barbatul visurilor tale a disparut din viata ta la fel de repede cum a aparut. Nu te invinovati si nu te judeca. Nu este vina ta. Iata patru motive pentru care flacara ta geamana se teme de iubire.

1. A suferit o forma de abuz in copilarie

Persoanele care au trecut printr-o forma de abuz in copilarie au dificultati in a accepta iubirea. Si asta pentru ca nu sunt obisnuiti cu ea si s-ar putea chiar sa se indoiasca ca exista. Cei care sunt constienti de sentimentele lor ii le vor spune partenerilor prin ce trec, in timp ce ceilalti isi vor respinge automat partenerii, fara sa stie de ce au reactionat in acest fel.

2. Nu se pot confrunta cu majoritatea fricile pe care le au

Fricile nu sunt neaparat cauzate de abuzuri fizice sau sexuale. Ca nou-nascuti, copiii au primit dragostea si ingrijirea de care au nevoie. Dar, pe masura ce cresc, copiii sunt treptat expusi provocarilor lumii din jurul lor. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat mai acumuleaza ai multe frici.

Citește și:

3. Au experimentat abandonul

Abandonul nu inseamna doar absenta unui parinte. Abandonul poate insemna si pierderea atentiei parintilor din cauza nasterii unui alt copil. Un parinte care nu a primit dragoste in copilarie probabil ca nu va stii sa isi arate iubirea fata de copii.

Orice forma de abandon emotional necesita vindecare. Atunci cand aceasta nu are loc, persoana experminteaza un gol pe care doreste sa o umple cu persoane sau lucruri.

flacari gemene foto: kovop58, Shutterstock

4. Nu li s-a aratat niciodata iubire adevarata

In anumite situatii, parintii nu le-au acordat copiilor sprijinul si atentia de care acestia aveau nevoie. Datorita dezamagirii provocata de planurile lor esuate sau de visurile neindeplinite, ei nu au putut indeplini cu succes responsabilitatile unui parinte iubitor. Drept urmare, copiii lor au crescut intr-un mediu rece, lipsit de dragoste.

Citește și:

Deoarece sunt obisnuiti sa traiasca fara iubire, atunci cand ajung la maturitate, acesti copii au dificultati majore sa accepte sa aiba o relatie armonioasa si de lunga durata cu cineva care le poateoferi din tot sufletul dragoste adevarata.

Indiferent cat de autentica este dragostea pe care o primesc si cat de mari sunt eforturile partenerului, este nevoie de multe incercari inainte ca ei sa poata vedea cu adevarat autenticitatea acelei iubiri. In unele cazuri, ar putea fi prea tarziu.

Indiferent cat de pure sunt intentiile unei Flacari Gemene de a face relatia sa functioneze, acestea nu vor da rezultate cata vreme este inca bantuita de demonii sai interiori, ajungandu-se la despartire.

Foto prima pagina: ssuaphotos, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.