Setari Cookie-uri

Cum sa recunosti un barbat imatur emotional

Cand barbatul respectiv nu este potrivit pentru tine, semnele sunt vizibile de la inceput.

barbat imatur foto: WilmaVdZ, Shutterstock

Se spune ca nu iti ajunge o viata pentru a cunoaste pe cineva. La inceputul unei relatii, fiecare dintre parteneri incearca sa arate si sa dea ceea ce are mai bun. Chiar si asa, atunci cand barbatul respectiv nu este potrivit pentru tine, semnele sunt vizibile de la inceput.

Daca noul tau partener vorbeste urat despre fostele partenera (iti suna familiar expresia "bine ca am scapat de nebuna aia"?) sau isi face planuri de viitor cu tine de la a doua intalnire, fara macar sa stie cine esti, fugi cat poti de repede. Un alt semnal de alarma il reprezinta tendinta de a schimba lucruri la tine (parfum, tunsoare, culoare de par sau chiar asezarea lucrurilor in casa ta). In general, un barbat imatur emotional nu te va face fericita iar motivul pentru care l-ai atras in viata ta este acela ca ai inca lucruri de invatat si de vindecat.

Citește și:

In cadrul evenimentului Awakened Woman Convergence 2017, EJ Love a povestit despre cele patru cadrane ale spiritului uman care tin de energia feminina si masculina. O energie masculina lipsita de maturitate este orientata spre distrugere exterioara. Aceasta se manifesta prin manie, teama, laudarosenie, lipsa de incredere si de putere de decizie, ignorarea emotiilor si a intuitiei, indoiala de sine, nevoia de siguranta si securitatea, practicarea jocurilor de putere, nevoia de dovezi si accent exacerbat pus pe logica, atitudine dominatoare, de control, separare, competitie.

O astfel de energie masculina rezoneaza cu o energie feminina ranita, spune EJ Love, a carei tendinta este distrugerea emotionala. Caracteristice acestei stari sunt depresia, dependenta, drama, lipsa sigurantei de sine, barfa, sentimentul ca esti neatragatoare si prinsa intr-o capcana, manipularea, auto-sabotajul, nerabdarea, invinovatirea, asteptarile, nevoia de atentia, dispozitia de a face orice pentru a-i face pe plac celuilalt, lipsa conectarii cu sine si cu ceilalti.

Citește și:

Singura solutie pentru a nu mai atrage in viata ta barbati imaturi emotional este sa lucrezi cu tine insati. Sa vindeci ceea ce este de vindecat folosind practici spirituale precum meditatia, yoga, afirmatiile, sa stii exact ce vrei de la un barbat si o relatie si sa ai incredere ca vei atrage ceea ce iti doresti.

foto prima pagina: Denis Rzohnovsky, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.