Mesaje deosebite de La Mulți Ani pentru soț


Mia
11 Februarie 2018

Transformă mesajul cu urări clasice de "La mulți ani" într-o declarație de dragoste pătrunzătoare. Este vorba de soțul tău și, în calitate de soție, tu trebuie să îl faci să se simtă cel mai frumos și puternic bărbat dintre toți bărbații.

Astăzi este ziua lui de naștere. Este ziua bărbatului căruia i-ai jurat iubire veșnică și i-ai promis în fața Celui de Sus că o să îi rămâi alături la bine și la rău. Asta înseamnă că ești deja recunoscătoare pentru fiecare clipă petrecută alături de el, pentru anii care au trecut și au făcut ca iubirea voastră să fie și mai puternică, dar și pentru încrederea și respectul care vă caracterizează relația. Și pentru că este ziua lui, trebuie să o faci să fie cu totul și cu totul deosebită.

Ține cont și de aspectele mici, cum ar fi mesajul cu urări pe care i-l trimiți pe telefonul mobil sau bilețelul pe care îl atașezi cadoului.

În continuare vei găsi câteva mesaje aniversare pentru dragul tău soț, care să îți servească drept sursă de inspirație.

Cele mai frumoase mesaje de dragoste cu urari de 'la multi ani' pentru sot

La mulți ani, jumătatea mea! La mulți ani cu multe zâmbete sincere și clipe de iubire, cu multe realizări profesionale și împliniri personale, pentru că le meriți pe toate! Dar înainte de astea, îți doresc să fii sănătos, căci doar așa te poți bucura cu adevărat de tot ce ți-a rezervat viața asta frumoasă. Te iubesc!

Astăzi este ziua bărbatului căruia i-am jurat iubire veșnică și de care încă sunt îndrăgostită ca o adolescentă. Este ziua bărbatului ambițios și puternic care mă învață zi de zi cum să lupt pentru fiecare dorință, pentru fiecare vis îndrăzneț. Este ziua bărbatului care nu m-a lăsat niciodată să cad și care mă înțelege chiar și atunci când tac. La Mulți Ani și Te iubesc! La mulți ani și îți mulțumesc că exiști în viața mea!

mesaje de la multi ani pentru sot

Sursa Foto: Shutterstock/By Anntuan

La mulți ani, soț de nota 10! Chiar dacă programul mă ține departe de tine preț de câteva ore, îți doresc ca astăzi să primești toată atenția pe care o meriți, o mulțime de cadouri și, de ce nu, chiar și o mărire de salariu. Nu, nu o să fiu geloasă la gândul că te vor felicita toate colegele, deoarece ți-am pregătit o surpriză irezistibilă pentru diseară. Să zâmbești mult azi și să îți amintești că bărbații devin mai frumoși și mai sexy de la an la an. Norocosule!

La mulți ani, iubite soț! Fie ca începând cu această zi, cu această vârstă, în inima ta să își facă loc liniștea și împlinirea, mintea ta să fie inundată de gânduri pozitive și planuri mărețe, pe care știu că le vei duce la bun sfârșit, iar imaginația să îți facă fiecare zi mai frumoasă. Te iubesc!

Dragul meu, nu că sunt o egoistă, dar îți doresc, pe lângă tradiționalul "La mulți ani", să duci o viață fericită și liniștită alături de mine. Îți doresc ca fiecare zi să îți aducă nu una, ci zeci de surprize plăcute, pe care să le notezi într-un carnețel și să le recitești ori de câte ori consideri că ai nevoie. Îți doresc să rămâi bărbatul puternic și ambițios, amuzant și optimist, frumos la exterior, dar și pe interior. Te mega iubesc!

Urari de la multi ani pentru sot

După atâția ani de relație, eu încă adorm în fiecare seară cu zâmbetul pe buze, liniștită și împlinită, pentru că adorm lângă tine. Și mă trezesc peste noapte doar ca să te țin de mână când dormi. Îți mulțumesc pentru diminețile în care ne bem cafeaua împreună și pentru serile petrecute în canapea uitându-ne la seriale. Îți mulțumesc pentru sărutările pe care mi le dai când mă aștept mai puțin și pentru că îmi spui cât sunt de frumoasă atunci când am cea mai mare nevoie. Îți mulțumesc pentru că împreună suntem definiția perfectă a familiei. Îți mulțumesc și îți urez "La mulți ani"! Să ai o zi frumoasă ca sufletul tău! La muți ani, soțul meu!

urari de la multi ani pentru sot

Sursa Foto: Shuttertsock/ By LightField Studios

Azi este ziua aia în care totul se învârte în jurul tău, ziua în care totul ți se cuvine și nimeni nu are curajul să te refuze. Și pentru că așa stau lucrurile, eu mă supun și astăzi sunt pregătită să fac totul pentru mine. Dorința ta, poruncă pentru mine. Te iubesc!

La mulți ani, iubitul meu soț! Să îmi petrec tot restul vieții alături de tine a fost cea mai bună decizie. Sunt recunoscătoare pentru fiecare moment!

Nu toate femeile au avut norocul să se căsătorească cu sufletul lor pereche, însă eu am fost binecuvântată. Vreau să știi că te ador! La Mulți Ani, soțul meu!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Adriaticfoto

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri