Mia
9 Februarie 2018

Bucură-te de sărbătoarea dragostei cu bijuteriile romantice din noua Colecție de Valentine’s Day 2018 de la PANDORA și transformă fiecare zi a anului într-una plină de iubire și afecțiune.

Alege dintre modelele finisate manual şi realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, împodobite cu pietre colorate, care vor rezista trecerii timpului, asemeni unei relaţii autentice şi durabile.

Singura de Valentine's Day? Cum petreci in functie de zodie

Amintiri romantice. Alege unul dintre Medalioanele Plutitoare de la PANDORA – fie unul rotund, fie unul în formă de cheie cu inimă – şi personalizează-le adăugând elemente miniaturale simbolice pentru sentimentele cele mai profunde.

Inele suprapuse. Celebrează iubirea cu inelele minunate din argint 925 şi PANDORA Rose. Fiecare model cuprinde detalii delicate în formă de inimă, de la tăieturi deosebite de pietre la lacăte-pandantiv. Poartă-le suprapuse, combină-le, iubeşte-le.

Emoji dragi. După ce au cucerit întreaga lume, simbolurile emoji prind viaţă în talismanele PANDORA, din argint 925 şi sticlă de Murano, devenind un alt mod de a te exprima în limbajul dragostei.

Inimi înfloritoare. Lasă-ţi sentimentele să înflorească şi să crească purtând bijuterii spectaculoase. Înfăţişând un copac al iubirii, cadoul must-have al acestui sezon – un colier superb, cu un pandantiv în formă de inimă – reprezintă o declaraţie puternică de iubire şi stil deopotrivă.

#DOPANDORA

Sursa Foto Front Page: Pexels

Cadouri de Valentine's Day pe care sa ti le oferi tie

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: