Setari Cookie-uri

Ce este iubirea? Declarații de iubire de la cei care ne inspiră

Iubirea este cel mai pur sentiment și cel mai frumos dar care ne-a fost dat. Iubirea este o binecuvântare. Să iubești înseamnă să trăiești și să fii fericit.

Iubirea este un subiect sensibil despre care, însă, putem scrie și povesti la nesfârșit. Iubirea se cântă pe note, se scrie în rime, se desenează pe pânză, se exprimă prin gesturi și se povestește în paginile blogurilor. Da, iubirea este peste tot, în tot ce ne înconjoară și toți vrem să spunem câte ceva despre ea.

Iubirea este în noi chiar și atunci când ni se pare că lipsește cu desăvârșire, tot ce trebuie să facem este să coborâm în inimile noastre și o vom găsi acolo, nerăbădoare să iasă la suprafață.

Este ca o esență puternică păstrată într-o sticlă mică (inima).

Și pentru că pe mine iubirea mă emoționează mai mult decât orice altceva, am fost curioasă să aflu ce înseamnă iubirea pentru cei din jurul meu, pentru artiștii noștri, pentru cei cărora le citim blogurilor și pe care îi stalk-uim pe rețele de socializare.

Citește și:

Mesaje de iubire de la artiști

Mesaj de iubire de la Alina Eremia

Declaratie de dragoste - Irina Rimes

Mesaj de dragoste de la Nosfe si sotia lui

Mesaje de iubire de la Liviu Teodorescu

Ce inseamna iubirea pentru AMI

Iubirea este...

Declaratie de iubire Jo

Definitia iubirii de la Kaira

Definitia dragostei Otrava

Mesaj de dragoste de la Raluka

Mesaj de dragoste de la Ana Baniciu

Declaratie de dragoste Andreea Perju

Ce inseamna iubirea pentru Andreea Antonescu


Ce este dragostea? Când vezi o persoană, orice persoană, fă-te ca și cum nu ai exista și intră în sufletul acelei persoane, chiar dacă este un răufăcător sau dacă nu îl înțelegi. [Maica Gavrilia Papaiannis]

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.