Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasă urare pentru tine, Femeie

Când simți că-ți pierzi încrederea, când simți că ești doar o frunză purtată de vânt încotro vrea el, dar ai face orice ca să redevii femeia puternică de altădată, citește scrisoarea de mai jos. Păstreaz-o la vedere, să nu uiți niciodată cine ești!

Pentru tine, prietenă dragă,

Învață să fii fericită în propria ta lume, în lumea actuală, în cea în care te trezești în fiecare dimineață, fără să ții cont de durerea cauzată de cei din jurul tău. Ei sunt doar niște pioni în jocul ăsta mare numit viață. Mulțumește-le! Te-au ajutat să evoluezi, să te maturizezi, să fii mai puternică. Dă voie tuturor să între în viața ta! Oricum nimeni și nimic nu poate să mai frânga o inima deja frântă.

Mesaj pentru femei

Sursa Foto: Shutterstock/By Pathdoc

Nu-ți fie teamă să ridici capul din pământ și să îți deschizi inima! Lasă durerea din tine să ardă și împrăștie cenușa peste mări și țări, trage aer adânc în piept și pornește în căutarea noului tău suflet.

Citește și:

Trăiește-ți viața! Trăiește-ți visele fără frică! Iubirea nu poate veni dacă tu o aștepți cu tristețe. Și ce dacă doare? Și ce dacă ai ajuns la pământ de atâtea ori? Viața e numai una! De câte ori cobori, de atâtea ori te ridici și mai sus.

Tot timpul trebuie să alegem, toți dintre noi. Acum alege dintre lucrurile pe care le ai și valorează-le, bucură-te la maxim de ele, iar mai târziu va veni timpul și pentru celelalte!

Îți doresc putere, curaj și perseverență, ca fiecare în spatele tău să fie ca după un perete. Îți urez să nu cunoști supărarea și tristețea, în tine fiind mereu speranță vie. Îți doresc ca orice drum din viața ta să fie cât mai scurt și neted, pentru ca să atingi succesul și să-l pastrezi.

Citește și:

Și, în final, îți urez să fii încrezută în tine și norocoasă, ca în toate ce începi cu bun sfârșit să termini. La Mulți Ani!

Mesaj pentru femei

Trimite acest mesaj tuturor femeilor la care ții și care, indiferent dacă sunt sau nu puternice, au nevoie din cand în când să le reamintească cineva că sunt minunate.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By OlScher

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.