Setari Cookie-uri

Prima întâlnire: 6 greșeli pe care trebuie să le eviți

Emoțiile pot scoate la iveală un comportament care nu ne caracterizează, așa că ai face bine să arunci o privire peste cele șase greșeli care te-ar putea pune într-o lumină proastă la prima întâlnire.

Dincolo de toate, la prima întâlnire mergi sigură pe tine și cu zâmbetul pe buze. Fii optimistă, zâmbește și transformă prima întâlnire într-una reușită, chiar dacă pe parcurs îți vei da seama că nu sunteți compatibili. Poate că veți rămâne doar prieteni sau poate nu vă veți mai întâlni niciodată, dar timpul petrecut împreună merită să fie un timp petrecut frumos.

Prima intalnire

Sursa Foto: Shutterstock/ By Parilov

6 atitudini de evitat la prima intalnire

1. Vrei să pari altcineva

De ce? Sunteți la prima voastră întâlnire, băiatului care se află în fața ta chiar s-ar putea să îi placă de adevărata tu, deși tu ai multe pe listă pe care le-ai schimba la tine. Să fii tu înseamnă să fii sinceră, în primul rând cu tine, apoi cu el. Mai devreme sau mai târziu, dacă relația va continua, el te va descoperi așa cum ești, iar atunci s-ar putea să suferiți mai mult amândoi. Lasă-l să se îndrăgostească de calitățile și defectele tale, lasă-l să te ia așa cum ești. Dacă vrei să joci un rol, o să fie obositor pentru tine și o să acumulezi frustrări serioase.

Citește și:

2. Acorzi prea puțină atenție partenerului

La o primă întâlnire s-ar putea să ai ceva emoții și din acest motiv să cauți altceva care să te ajute să te calmezi (cum ar fi telefonul). Deși situația stă așa, partenerul tău s-ar putea să înțeleagă altceva, mai exact că nu ești interesată de întâlnire, prin urmare nici de el. Dacă nu îi oferi atenția ta, nu o să ajungi niciodată să îl cunoști, și plus de asta, să acorzi atenție unei persoane cu care stai de vorbă este un gest de bun simț.

3. Uiți să pui întrebări

Când mergi la o primă întâlnire cu bărbatul care ți-a atras atenția, scopul este să afli cât mai multe despre el, pentru a ști dacă sunteți sau nu compatibili. Cu toate astea, din cauza emoțiilor, sau pentru că așa îți este felul, te vei trezi că vorbești prea mult despre tine, poate chiar și despre cunoscuții tăi, și uiți cu desăvârșire să îl întrebi și pe el despre una, despre alta. Încearcă să porți o conversație cu partenerul tău, nu un monolog, și arată-te interesată de ce are de spus (cel puțin până la finalul întâlnirii).

Citește și:

4. Vorbești despre fostul iubit/foștii iubiți

Atâta timp cât nu te întreabă, nu ai de ce să deschizi acest subiect. Fiecare dintre noi are dreptul la intimitate, iar subiectul "foste relații" reprezintă o mare parte din intimitatea noastră, de aceea nu se discută la prima întâlnire. În plus, ce s-a întâmplat în trecut trebuie să rămână acolo, pentru a nu afecta eventuala voastră viitoare relație. Ție ți-ar plăcea să afli despre fostele lui iubite și să simți apoi că sunt mereu prezente în relația voastră?

5. Uiți de bunele maniere

Deși nu o să îți placă ideea, partenerul tău își va face o impresie despre tine în funcție de cum vorbești și te comporți cu ceilalți, așa că fii atentă la atitudinea ta față de chelnerul care vă servește sau persoana de la bar. Păstrează-ți calmul și păstreză cuvintele dure pentru mai târziu, când o să vă cunoașteți mai bine și o să vă permiteți un altfel de limbaj.

Citește și:

6. Nu știi să asculți

Prima întâlnire este decisivă, prima întâlnire va decide dacă o să continui să te vezi cu persoana respectivă sau nu. Te poate ajuta să îți dai seama dacă sunteți sau nu compatibili, fără să fie nevoie de mai multe întâlniri sau discuții. Aceste decizii, însă, pot fi influențate, dacă nu asculți ce are de spus. Poți afla chiar mai multe decât îți dezvăluie el, dacă asculți cu atenție și pui întrebările potrivite la momentul potrivit.

Sfaturi prima intalnire

Sursa Foto: Shutterstock/ By Parilov

Toate aceste șase obiceiuri de care trebuie să uiți tu, dacă îți dorești cu adevărat o adoua întâlnire, sunt valabile și pentru el. În cazul în care partenerul tău are unul dintre aceste proaste obiceiuri, ar trebui să te gândești de două ori înainte să iei o decizie.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Chainarong06

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.