Setari Cookie-uri

Rămâi singură până când ajungi să iubești pe cineva atât de mult încât...

Dragostea este dureroasă... spun unii. Nu i-am înțeles niciodată. Dragostea este dintre cele mai frumoase sentimente, este cea care te face pe tine ca persoană să fii mai frumoasă, mai bună, mai puternică, mai optimistă, mai sănătoasă.

Atunci vor spune că relațiile sunt complicate. Asta da, pot înțelege. Relațiile devin complicate atunci când te complaci într-o relație care nu este menită să fie, când nu vrei să vezi că el nu este la fel de implicat ca tine, atunci când ai anumite probleme cu tine personal și le lași să îți afecteze relația de cuplu, atunci când nu știi nici tu ce vrei de la tine, de la viață, de la celălalt.

Cand stii ca esti pregatita pentru o relatie

Pe mine iubirea m-a transformat întotdeauna într-o persoană mai bună, m-a încurajat, m-a determinat să fac lucruri frumoase pentru mine și pentru ceilalți. Iubindu-l pe el am învățat să mă iubesc pe mine și să îi iubesc pe ceilalți. Când iubesc toți cei din jur observă asta, pentru că se încarcă și ei de la mine cu toată energia pozitivă.

Citește și:

Așadar, iubirea te transformă și scoate la suprafață ce este mai bun din tine. Ca să îți dai seama că relația este una sănătoasă, ia aminte la cele de mai jos:

Rămâi singură până când ajungi să iubești pe cineva atât de mult...

... încât devii o persoană mai puternică.

... încât să nu ai nicio așteptare de la celălalt.

... încât în sfârșit vei avea capacitatea să te iubești pe tine însăți.

... încât să te energizeze.

... încât să devii mult mai motivată.

... încât vei dobândi pacea interioară.

... încât sentimentele tale încep să cunoască sensul.

... încât nu îți este teamă să îi acorzi spațiu.

... încât ajungi să te cunoști mai bine.

Citește și:

... încât simți nevoia să fii mai bună cu toți ceilalți.

Cand stii ca esti pregatita pentru o relatie

Dacă toate aceste calități pe care le dobândești atunci când te afli într-o relație sănătoase pălesc, este timpul să îți pui câteva întrebări și să faci o analiză a relației. E greu și dureros să renunți la o poveste de dragoste care a durat poate ani întregi, însă cu cât amâni mai mult momentul, cu atât mai multe frustrări și alte sentimente negative te vor îmbolnăvi.

Și să nu îți fie teamă să iubești și a doua oară. Iubirea vindecă orice și este la fel de frumoasă ori de câte ori tu îi dai voie să își arate adevărata putere. Iubirea este magică!

Sursa Foto: Shutterstock/By Maxim Catana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.