Setari Cookie-uri

Trei pași pentru o relație de durată

O relație de cuplu este ca un copac. Are nevoie de anumite condiții pentru a se ridica spre cer și a rezista intemperiilor. Iată trei pași pe care îi poți pune în aplicare pentru ca relația voastră să înflorească și să dureze.

Pasi pentru o relatie de durata

sursa foto: shutterstock/by 4pmproduction

1. Observați, puneți întrebări și discutați

Este foarte important ca persoanele care se află într-o relație să observe schimbările care au loc în ele și în partenerii lor. Dacă identifici orice schimbare a dispoziției sau comportamentului, simte-te liberă să pui întrebări. Uneori, o simplă discuție deschisă și onestă cu partenerul tău te poate salva de la construirea unor scenarii nerealiste și să îți organizezi mai bine sentimentele.

Punerea întrebărilor și discutarea opiniilor va face ca legătura dintre voi să fie mai puternică. Căutați soluțiile împreună și ajutați-vă reciproc să vă organizați gândurile. In mod sigur, vă veți simți amândoi mai relaxați împărțind în mod egal povara emoțională.

Citește și:

2. Faceți gesturi zilnice de iubire

Micile gesturi de iubire făcute spontan oriunde, dar mai ales acasă, sunt întotdeauna o plăcere. Lipește-i un bilețel de iubire pe frigider în care îți exprimi afecțiunea si recunoaștința pentru că este în viața ta. Fă ceva pentru el. Trezește-te cu 10 minute mai devreme și pregătește-i un mic mic dejun delicios. Fii admiratoarea lui secretă. Micile gesturi romantice fac o mare diferență într-o relație, menținând iubira în viață și în relația înfloritoare.

Gesturi romantice

sursa foto: shutterstock/by y photo studio

3. Petreceți cât mai mult timp de calitate unul cu celălalt

În general, suntem atât de ocupați cu programul zilnic, încât ne grăbim să plecăm la lucru fără a mai petrece timp cu partenerul nostru de dimineață. Insă ce rost are totul dacă nu îți dai voie să petrecei timp de calitate cu oamenii pe care îi iubești? Dacă nu poți întârzia câteva minute, trezește-te mai devreme doar pentru a petrece timp împreună cu iubitul tău. Chiar dacă asta înseamnă să îl ții în brațe în timp ce doarme.

Citește și:

Petreceți cât mai mult timp împreună, mergeți în călătorii, începeți un proiect comun care vă pasionează pe amândoi, învățați ceva nou, jucați jocuri, mergeți la cinema, ajutați-vă unul pe celălalt. Toate acestea vă vor ajuta să creșteți atât pe plan individual cât și în cuplu.

sursa foto: shutterstock/banana oil

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.