7 lucruri pe care o femeie puternică nu le acceptă într-o relație

7 lucruri pe care o femeie puternică nu le acceptă într-o relație

Nu este ușor să fii o femeie puternică, dar trăiești o satisfacție imensă în momentul în care ajungi la acest nivel. Pentru că o femeie puternică este o femeie care a fost mințită și a iertat, este o femeie care și-a exprimat sentimentele și nu i s-a răspuns cu aceeași sinceritate, este o femeie care a căzut, a fost controlată, dar s-a ridicat și s-a făcut respectată.

Trecută prin toate aceste experiențe, femeia puternică și-a dezvoltat încrederea de sine, respectul de sine și, bineînțeles, iubirea de sine. Știe că ea este singura persoană pe care se poate baza în orice moment, ea este cel mai mare ajutor al ei, ea este cea cu care trebuie să trăiască până în ultima zi, motiv pentru care încearcă să trăiască în armonie cu ea, dar și cu ceilalți... în special cu bărbatul pe care l-a ales să își petreacă cele mai intime momente.

Acum nu se mai lasă ușor păcălită și nici nu mai are timp și energie să ierte anumite greșeli.

Femeia puternica

Greșeli pe care femeia puternică nu le acceptă

1. Lipsa de respect. O femeie puternică pune respectul mai presus de orice. Ea știe că orice om are ceva valoros de oferit și ascultă întotdeauna ce au de spus oamenii. La prima întâlnire, fie ea amoroasă sau de afaceri, femeia puternică pune preț pe felul în care cealaltă persoană se comportă cu ea. Dacă este vorba de respect, atunci există șanse să iasă la o a doua întâlnire sau să încheie o afacere în favorul amândurora.

2. Controlul. Controlul nu a făcut niciodată bine și nici nu o va face. O persoană ținută sub control nu s-a dezvoltat niciodată sănătos și nici nu va reacționa cum se cuvine. Femeia puternică nu ține să aibă control asupra tuturor și nici nu dorește să fie controlată. Într-o relație, ea vrea ca ambii parteneri să se bucure de încredere și libertate.

3. Minciuna. În mod normal, nimeni, femeie sau bărbat, nu ar trebui să accepte minciuna, dar iată că sunt totuși câteva persoane care preferă să închidă ochii atunci când sunt mințite. Nu este și cazul femeii puternice. O singură minciună, ori cât de mică ar fi, ea duce la pierderea încrederii. Femeia puternică nu va mai privi niciodată cu aceeași ochi persoana care a mințit-o, în timp ce pe bărbatul de lângă ea este posibil să îl înlăture definitiv din viața ei.

4. Să se treacă peste limitele ei. "Dacă am spus "Nu", "Nu" înseamnă că rămâne!" - pare să fie motto-ul unei femei puternice. Ea nu este precum o frunză în vânt, ci întotdeauna este fermă pe deciziile pe care le ia. Dacă partenerul ei va încerca să treacă peste anumite limite pe care ea le-a impus, atunci nu este partenerul potrivit. Nu încerca să o manipulezi sau să lucrezi pe la spatele ei.

Femeia puternica

5. Să nu îți exprimi sentimentele față de ea. Fie ea cât de puternică, când vine vorba de complimente, declarații și cuvinte frumoase, o femeie puternică tot se va înroși și va simți un gol în stomac. Mai mult, este posibil ca o femeie puternică să aibă nevoie chiar mai mare să știe ce sentimente nutrește un bărbat pentru ea. Și ea, la rândul ei, se va bucura să își exprime liber sentimentele.

6. Să nu fie ascultată atunci când vorbește. Să nu asculți pe cineva atunci când îți vorbește este dovadă de lipsă de respect, ceea ce înseamnă că se greșește de două ori. Dacă nu ai ochi și urechi pentru ea, atunci de ce ar accepta să aibă o relație cu tine?! Dacă nu o asculți atunci când ea îți vorbește și nici nu o respecți... de ce și-ar mai pierde timpul cu tine?!

7. Să nu îi fie susținute ambițiile. Nu doar femeile, ci și bărbații își doresc să aibă alături un partener de viață care să îi susțină în decizii și să îi ajute să își urmeze visurile. Femeia puternică este ambițioasă și uneori poate că exagerează cu ceea ce își propune, dar bărbatul de lângă ea trebuie să le înțeleagă și să lupte alături de ea.

sursa foto front page: shutterstock/by anna ismagilov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri