Setari Cookie-uri

9 semne că nu e pentru tine

Este șarmant, arătos, ba chiar și prietenele tale îl plac? Este însă potrivit pentru tine? Citește mai departe și vei afla.

Semne ca nu e pentru tine

1. Zgândărește răni vechi

Se spune că partenerul tău este o reflecție a sinelui tău interior și uneori acest lucru ar poate aduce la suprafață răni vechi. Partenerul potrivit te ajută să le vindeci vindeci în timp un bărbat nepotrivit nu va face decât să le adâncească.

2. E nepăsător

Nu-l interesează viața ta zilnică sau ce ai făcut la lucru. Nu le pasă de problemele tale de zi cu zi și evită această conversație spunând că ești negativă.

3. Te face să te simți blocată

Te face să te simți blocaă în procesul de creșterea spirituală. Nu te inspiră și nici nu îl interesează lucrurile care te inspiră. Dacă dorești să încerci ceva nou care te face fericiă, încearcă să te convingă să renunți

4. Te face să simți că ceva nu este în regulă

Citește și:

Te vei simți aiurea în interacțiunea cu el și intuiția ta va continua să-ți spună că ceva e ciudat chiar dacă nu știi ce. Vei simți că ascunde ceva, că nu te poți conecta cu el.

5. Te manipulează

Va încerca să te manipuleze și să te facă să te simți amenințată și nesigură dacă încerci să preiei controlul. Dacă încerci să-i dai niște sfaturi utile, nu te va asculta și va acționa ca și cum tu ai fi cea care îl manipulează.

6. E superficial

Evită să vorbească despre lucrurile care contează și să rezolve problemele prin comunicare eficientă. Evită conversațiile reale și profunde deoarece îl sperie să se conecteze la un nivel atât de profund.

7. Te subestimează

Face tot ce poate să te tragă în jos. Ori de câte ori ai o realizare, el o minimizează și îți subminează încrederea.

Citește și:

8. Nu îi pasă de problemele tale

Nu îți oferă nici un ajutor sau sprijin. Chiar dacă lucrurile din viața ta nu merg bine se comporă ca și cuum totul merge ca pe roate.

9. Nu te face sa te simți iubită

Te face să simți că pământul îți fuge de sub picioare și că nu știi ce va aduce următoarea zi. Chiar dacă tu îl iubeși, nu te simți iubită.

sursa foto: shutterstock/by conrado

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.