Setari Cookie-uri

Iubirea nu se rătăcește niciodată: 5 lectii despre Esența Universului

Nimic nu se compară cu iubirea necondiționată și devotamentul pe care acest animal îl poate oferi, indiferent dacă este de rasă sau metis.

Unul dintre cele mai frumoase daruri care i-a fost făcut omului este legătura sa specială cu câinii. Nimic nu se compară cu iubirea necondiționată și devotamentul pe care acest animal îl poate oferi, indiferent dacă este de rasă sau metis. Iar asta se vede și în filmul ”A Dog's Journey” care a ajuns pe ecranele din România pe 25 ianuarie. Un film emoționant, la care îți recomand să mergi înarmată cu multe șervețele de hârtie.

Nu vreau să îți stric plăceerea de a vedea acest film așa că nu îți voi dezvălui nimic despre peripețiile prin care trece cățelușa Bella, personajul principal al filmului. Iți voi spune însă că, la finalul filmului vei fi aflat lecții despre iubire:

1. Iubirea nu renunță niciodată. Indiferent de cât de mari sunt obstacolele, de cât de lung e drumul, de cât de multe piedici i s-ar pune sau de cât de mult ar dura, iubirea ajunge, în cele din urmă, înapoi acasă.

Citește și:

foto Volodymyr Goinyk/ Shutterstock

2. Iubirea nu ține cont de formă. Esența Universului este iubire Atunci când sufletele a două ființe se conectază la nivel profund, iubirea iese la suprafață în ciuda diferențelor dintre cele două ființe. Fiecare dintre noi are adânc înrădăcinată în inimă dorința de a face bine, de a proteja viața celorlalți, de a face bine.

3. Iubirea nu poate fi ținută în lanț. Cine încearcă să pună stăpânire pe iubire, să o țină prizonieră, nu va face altceva decât să o piardă. Fie îi va scăpa printre degete, fie se va ofili ca o floare în bătaia crivățului.

4. Iubirea știe drumul. Poți să o lași în pustiu, fără nici un indicator sau fără un drum bătătorit însă chiar și așa va reuși să ajungă la destinație. Și asta pentru că nici o busolă nu funcționează mai bine, cu mai mare acuratețe decât busola iubirii.

Citește și:

5. Iubirea învinge întotdeauna. Știu că sună clișeistic dar acesta este adevărul. Și asta pentru că iubirea este Universul iar Universul găsește întotdeauna o cale. Deschide uși zăvorâte și decupează ferestre în pereți. Alungă norii de pe cer atunci când este cazul și îți scoate în cale oameni potriviți atunci când este momentul să facă asta.

foto prima pagina nito/ Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.