Setari Cookie-uri

Zece caracteristici ale femeii care atrage bărbați narcisiști

Iată zece semne care pot indica faptul că atragi bărbați narcisiști și că este momentul să lucrezi cu tine.

Una dintre cauzele pentru care multe relații nu fincționează este aceea că unul dintre partnerii de cuplu este narcisist iar celălalt, de obicei femeia, o persoană dependentă. Nimeni nu poate fi fericit în dragoste până când nu își vindecă rănile și nu ajunge la starea de iubire de sine. Iată zece semne care pot indica faptul că atragi bărbați narcisiști și că este momentul să lucrezi cu tine.

1. Te simți extrem de incomod atunci când nu ești de acord cu cineva sau când ai un conflict oricât de mic cu oricine.

2. Ai tendința să răspunzi în primele 5 minute atunci când cineva îți trimite un mesaj, chiar dacă ești ocupată cu altceva și ești, de cele mai multe ori, la dispoziția celorlalți

3. Te adaptezi întotdeauna la ceea ce partenerul sau prietenii tăi vor să facă în detrimentul nevoilor și dorințelor tale.

Citește și:

4. In general, eviți să îți asumi responsabilitatea și preferi ca alții să decidă pentru tine. Spre exemplu, chiar și atunci când ești înrebată ce anume sau unde ți-ar plăacea să iei cina răspunzi că nu ai nici o preferință anume. Ești mulțumită oriunde vei merge.

5. Incerci mereu să îi mulțumiti pe ceilalți și să nu îi contrazici. Chiar dacă nu ai aceeași părere te porți ca și cum ai fi de acord cu acțiunile și vorbele lor.

6. Simți nevoia să îți ajuți partenerul, să îl vindeci și să îl faci să uite de trecutul său dureros mai ales pentru că ai senzația că ești singura persoană pe lumea asta care îl poate ajuta să revină pe drumul cel bun.

7. Ai fost abuzată și manipulată de către oamenii în care ai avut încredere delplină, oameni pentru care ai fi dat și cămașa de pe tine.

Citește și:

8. Nu suporți să știi că cineva pe lumea asta te-ar putea considera o persoană rea. Faci tot ceea ce îți stă în putere pentru ca ceilalți să te perceapă ca fiind o femeie bună.

9. Te atrag bărbații care nu îți acordă acordă prea multă atenție, dar cărora le place să fie în centrul atenției și să vorbească despre propria persoană.

10. Te simți extrem de vinovată și rușinată atunci când le ceri altora să îți respecte granițele. Îți este foarte greu să spui nu.

Featured foto by lunamarina via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.