Setari Cookie-uri

Patru semne că NU el este alesul

Oricât de atrăgător și de politicos în aparență este un bărbat, nu înseamnă că este un partener de cuplu potrivit. Iată patru semne care îl dau de gol de la început că nu este ce cauți și că trebuie să fugi. 

Oricât de atrăgător și de politicos în aparență este un bărbat, nu înseamnă că este un partener de cuplu potrivit. Iată patru semne care îl dau de gol de la început că nu este ce cauți și că trebuie să fugi.

1. Intuiția îți spun că ceva nu este în regulă. Fiecare dintre noi este înzestrată cu acest minunat instrument numit intuiție care ne avertizează atunci când ceva nu este în regulă. Am încredere în oameni și, de regulă, nu fac verificări. Insă o singură dată am simțit că trebuie să mă interesez mai îndeaproape de identitatea unui bărbat care mă invitase în oraș. S-a dovedit că nu era tocmai o persoană de încredere. Oamenii se pot schimba atunci când doresc iar un trecut zbuciumat poate fi o lecție de viață și o oportunitate de dezvolare personală. Insă nu pentru toată lumea.

Citește și:

2. Te doare capul, la propriu. Inainte de toate suntem energie. Corpul nostru este format din câmpuri subtile care, chiar dacă nu se văd, se simt. Dacă simpla prezență a unui bărbat îți dă dureri de cap, la propriu, mai ales dacă nu ești genul de femeie care are migrene de obicei, sunt șanse mari ca persoana respectivă să îți dea bătăi de cap la propriu mai târziu. Durerea de cap este un semn de vampirism energetic sau, pur și simplu, un semn că vibrați energetic la nivel diferit iar cel mai probabil, tu vibrezi mai sus decât el.

3. Vorbele și faptele lui sunt în dezacord. Este ușor să spui unei persoane că este importantă pentru tine însă aceste vorbe nu au nici o valoare dacă nu sunt susținute prin fapte. Dacă nu există o recunoaștere instantanee la nivel de suflet, care se simte printr-o senzație de a fi ajuns acasă, construirea unei relații în care celălalt chiar contează necesită timp. In afară de asta, un bărbat pentru care chiar contezi îți va arăta asta înainte de a o spune.

Citește și:

4. Face gesturi nepoliticoase. Un bărbat care se grăbește să îți pună mâna pe fund sau să te pipăie în condițiile în care nu sunteți un cuplu nu îți arată respectul cuvenit chiar dacă afirmă sus și tare asta. Gesturile lui arată că, în ochii lui, ești o altă bucată de carne și atât. Permițându-i un astfel de comportament îi vei demonstra că are dreptate.

Featured foto by David Ryo via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.