Setari Cookie-uri

Paharul iubirii este întotdeauna plin

Iubirea generează energie pozitivă care atrage în viața ta evenimente și oameni care se află pe aceeași vibrație

Iubirea cosmică, energia care ține acest Univers la un loc, nu pune pe nimeni pe un piedestal și nici nu dorește să stăpânească. De aceea este necondiționată. Chiar dacă un număr din ce în ce mai mare de oameni încep să o experimenteze, în multe cupluri domnește o versiune distorsionată, care leagă și condiționează.

In viața de zi cu zi, oamenii au tendința să idealizeze sau să controleze în loc să se bucure de prezența persoanei iubite fără așteptări sau pur și simplu de a dărui iubirea lor cuiva.

Este ca și cum, în loc să te bucuri de florile de câmp în natură, mângâiată de razele soarelui, începi să le culegi pentru a le pune într-o vază. Nu e de mirare că la scurtă vreme, își pierd frăgezimea și mor.

Citește și:

Iubirea generează energie pozitivă care atrage în viața ta evenimente și oameni care se află pe aceeași vibrație. ”Iubirea” dependentă - o scriu cu ghilimele pentru că nu este iubire-generează luptă, competiție, sentimente de frustrare sau tristețe. In cazul iubirii dependente, totul este un schimb. Dacă faci asta, voi face aia. Dacă tu te porți așa, mă voi purta și eu la fel. Dacă mă iubești, te căsătorești cu mine și ne mutăm la capătul Pământului. Dacă te porți frumos cu mine ies cu tine la restaurant în seara asta. Iar lista poate continua.

Intr-o iubire dependentă fiecare partener experimentează doar mici frânturi din ceea ce înseamnă iubirea. Așa cum spune o poveste veche, nu poți hrăni ambii lupi în același timp. Pe cel negru și pe cel alb. Trebuie să alegi unul. Iar acolo unde este frică nu este loc pentru iubire. Decât atunci când alegi să renunți la frică.

Citește și:

Poate părea flatant la început să vezi că partenerul tău vrea să fie cu tine tot timpul, că îți urmărește fiecare mișcare și îți îmbrățișează pasiunile. Insă pe termen lung, toae acestea devin apăsătoare.

Iubirea înalță și eliberează, inspiră și potențează. Și mai ales, nu se atașează de nimeni și de nimic deoarece își este propria sursă de bucurie și împlinire. Paharul iubirii este întotdeauna atât de plin încât nu încetează să se reverse peste margini fără nici un fel de așeptare.

Featured foto by Nathan Lemon on Unsplash

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.