Setari Cookie-uri

Cele trei secrete ale unei relații de cuplu fericite

Există ceva frumos în a-ți vedea partenerul dedicându-și timpul, energia, voința și pasiunea în ceva în care ai investit și tu. Aceasta este esența parteneriatului. Astfel vă arătați dragostea pentru celălalt prin intermediul unui proiect comun și minunat.

Intrebați care este secretul longevității lor, un cuplu de pe 90 de ani a răspuns că, pe vremea lor, lucrurile se reparau în loc să fie aruncate la coș la cel mai mic semn de uzură. O relație un organism viu care are nevoie de îngrijire și multă iubire. Iată ce poți face pentru a o menține vie.

1. Elimină furia din discuțiile în contradictoriu

Discuțiile în contradictoriu într-o relație sunt considerate un semn rău. Acestea reprezintă o ocazie de a observa diferențele dintre punctele voasre de vedere care devine destructivă atunci când lucrurile sunt luate personal.

Folosește discuțiile în contradictoriu pentru a vă cunoaște mai bine unul pe celălalt și lasă furia de-o parte. Fii deschisă la punctul de vedere al partenerului tău chiar dacă este diferit de al tău.

Citește și:

2. Planifică să petreci timp de calitate cu partenerul tău

O relație durabilă necesită timp de calitate petrecut împreună cu partenerul tău. Asta înseamnă să fii prezentă acolo cu toată ființa ta, să găsești activități care amplifică conexiunea dintre voi și să te bucuri de clipele respective.

Oricând poți folosi timpul petrecut în doi pentru a vă cunoaște din nou, pentru a afla care vă sunt dorințele, pasiunile, aspirațiile la momentul respectiv. Nu lăsa alte lucruri, inclusiv jobul, să te împiedici să faci asta. Vestea bună este că te poți îndrăgosti din nou și din nou de aceeași persoană și a reaprinde pasiunea dintre voi.

3. Creați ceva împreună.

În multe relații de succes există un fel de proiect între parteneri. Fie încep o afacere împreună, fie un proiect de pasiune sau ceva legat de casă, fie investesc în ceva împreună. Pot să și meargă la un curs de dezvoltare personală sau de dans împreună.

Citește și:

Oricare ar fi activitatea aleasă, vă îmbarcați într-o călătorie specială împreună. Această călătorie vă poate clădi caracterul, dezvolta abilitățile sau pur și simplu crea ceva nou. Cel mai important este parteneriatul dintre voi, ocazia de a vă vedea unul pe celălalt în acțiune.

Există ceva frumos în a-ți vedea partenerul dedicându-și timpul, energia, voința și pasiunea în ceva în care ai investit și tu. Aceasta este esența parteneriatului. Astfel vă arătați dragostea pentru celălalt prin intermediul unui proiect comun și minunat.

Foto by 4 PM productionvia Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.