Setari Cookie-uri

Ce își doresc bărbații: 4 lectii din experienta mea

Dacă ar fi să mă uit în urmă, la relațiile mele, aș spune că bărbații își doresc următoarele patru lucruri. 

Se spune că bărbații sunt creaturi mai simple decât femeile (să nu vă fie cu supărare, domnilor) dar cu toate acestea femeile nu reușesc întotdeauna să îi înțeleagă și sfârșesc prin a le oferi lucrurile de care au ele nevoie. Dacă ar fi să mă uit în urmă, la relațiile mele, aș spune că bărbații își doresc următoarele patru lucruri.

1. Să îl apreciezi. Bărbații se simt fericiți și sunt gata să îți ofere și luna de pe cer atunci când se simt apreciați de partenera lor. Ei par puternici și siguri pe ei și de multe ori chiar și sunt însă în adâncul sufletului au nevoie de încurajare și de mulțumire. Îți poți arăta mulțumirea spunând mulțumesc sau făcând mici gesturi care să îi arate că îi observi și îi recunoști eforturile.

Citește și:

2. Să ai încredere în el. Un bărbat care simte că ai încredere în el se va simți mult mai motivat să se arate demn de tine și să facă lucruri pentru tine decât în situația în care îi arăți constant că nu pui bază pe el. El știe că lipsa de încredere în el, mai ales dacă nu ți-a dat nici un motiv pentru asta, are mai mult de-a face cu lipsa ta de încredere în tine. Unii bărbați dau dovadă de răbdare și speră să capete această încredere în timp. Alții însă încep să acționeze după principiul, ”dacă tot nu are încredere în mine măcar să aibă motiv” sau pur și simplu pleacă din relație.

Citește și:

3. Să îți placă să faci dragoste cu el. Intimitatea fizică și cea sufletească sunt strâns legate. Am auzit mai mulți bărbați spunând că, cu cât se simt mai apropiați sufletește de partenera lor, cu atât și viața sexuală devine mai bună. Un bărbat care te iubește te și dorește. Momentele de intimitate sunt o ocazie pentru el de a-și manifesta sentimentele față de tine. De aceea, intimitatea fizică este la fel de importantă ca și cea sufletească.

4. Să crezi în el. Să crezi în el înseamnă să îl încurajezi în permanență să își împlinească întregul potențial și să își urmeze visele și pasiunile, indiferent de cât de nebunești ți s-ar părea. Să crezi în el că este acolo pentru tine și că te poate susține la nevoie.

Citește și:

Featured foto by Just dance via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.