Setari Cookie-uri

IUBIRE și GENEROZITATE, cuvintele cheie pentru săptămâna  22- 28 IULIE 2019

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână. 

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 22- 28 IULIE 2019 este IUBIRE.

Cu cât oferi mai multă iubire, cu atâta primești mai multă înapoi

Iubirea, țesătura magică a Universului, nu are început și sfârșit. Este ca un izvor fără sfârșit, ca o fântână atât de plină încât se revarsă peste margini.

Iubirea își are sălașul în inima fiecăruia dintre noi. Toată căutarea disperată a iubirii în afara noastră este menită să ne aducă la liman, înapoi în noi înșine, la sursă. Iar atunci când ne reconectăm cu ea, nevoia noastră exterioară dispare. Abia atunci, atragem în viața noastră persoane cu care putem avea o relație armonioasă, bazată pe respect, înțelegere, compasiune, în care cei doi partenerii aduc la suprfață ceea ce este mai bine în fiecare dintre ei.

Citește și:

Profită de prima parte a săptămânii pentru a te reconecta cu iubirea din sufletul tău și o dărui necondiționat celor din jur,

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 15- 21 IULIE 2019 este GENEROZITATE.

Nu pierde nici o ocazie pentru a dărui din inimă.

Dăruiește din inimă zâmbete, îmbrățișări, vorbe bune. Fii generoasă pentru că astfel demonstrezi o mentalitate a abundenței și îi arăți Universului că ai încredere în înțelepciunea și sprijinul său.

Nu știu dacă ai observat, însă oamenii care nu au mari avuții, nu au nici o problemă să dăruiască din puținul lor și celorlalți. Asta le aduce lumină în priviri, zâmbet pe chip și bucurie în suflet. Și atunci când o situație pare fără ieșire, cineva le întinde o mână de ajutor și ajută să se ridice.

Citește și:

Generozitatea este o stare de a fi. Natura este generoasă și ne oferă resursele sale din abundență, în fiecare zi.

Folosește cea de-a doua parte a săptămânii pentru a cultiva generozitatea în viața ta și a aduce o rază de bucurie și speranță celor care aucea mai mare nevoie.

Featured foto by Sonsedska Yuliia via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.