Cele patru secrete care te vor ajuta să eviții certurile în cuplu

Cele patru secrete care te vor ajuta să eviții certurile în cuplu

Certurile în cuplu pot fi evitate iar persoana care are puterea să stabilizeze situația ești chiar tu. Iată cum. 

1. Incetează să mai ai așteptări. Cu cât ai mai multe așteptări, cu atât cresc șansle de dezamăgire și, implicit de conflict. Lasă lucrurile să vină de la sine și în 90% din cazuri vei avea surprize dintre cele mai plăcute. Iar dacă acestea nu vin, nu ai motive de dezamăgire.

2. Asigură-te că îți menții echilibrul și armonia interioară. Ceea ce se întâmplă în viața ta reflectă peisajul vieții tale exterioare. Echilibrul și armonia interioară sunt esențiale pentru o viață fericită. Și asta pentru că atunci când ai echilibru și armonie interioară înseamnă că ești în acord cu tine însăți. Că vorbele, gândurile, faptele tale sunt în acord. Că îți trăiești scopul și misiunea în viață. Armonia și echilibrul interioare te fac mai puțin susceptibilă la influențele exterioare. Ești mai puțin iritabilă, te enervezi mai greu și nu mai ești dispusă să îți risipești energia în conflicte.

3. Nu fă din relație centrul universului tău. Atunci când ne îndrăgostim tindem să faem din partener centrul universului nostru. Totul se învârtește în jurul lui și pare că nimic altceva nu mai contează. Iar câdn lucrurile nu merg bine, parcă se sfârșește lumea. Evită să cazi în această capcană. Chiar dacă ești îndrăgostită până peste urechi, nu uita de visele și de aspirațiile tale. De timpul tău cu fetele, de prietenii și familia ta, de activitățile care îți plac. Experimentele au arătat că oamenii tind să se poart ciudat când simt că dețin controlul asupra altora și să profite. Este în regulă să îi arăți că îl iubești și că ocupă un loc important în viața ta însă nu îi da senzația că te are la degetul mic.

4. Realizează că nu ai nimic de pierdut. Teama de a pierde pe cineva drag ne poate facem să acționăm irațional și să intrăm în defensivă mult mai ușor. In realitate, nu ai nimic de pierdut. Dacă el este partenerul care îți este menit este imposibil să îl pierzi. Iar dacă nu, în cazul în care vă despărțiți, eliberează locul pentru persona potrivită cu adevărat.

Featured foto by George Rudy via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri