Setari Cookie-uri

Când iubirea bate horoscopul

După o serie de provocări și încercări, am descoperit că iubirea-aceea adevărată și necondiționată- bate horoscopul. 

M-am împrietenit cu horoscopul pe vremea adolescenței. Nu trecea zi în care să nu îl consult cu toate că în zilele în care se spunea că am șarm și că voi face cuceriri, stăteam acasă. Mai târziu, astrologia și mai precis buna mea prietenă Ileana Melin, m-a ajutat să iau decizii bune pentru mine.

M-am întors acasă la timp, am ales zborurile potrivite și m-am ferit de bărbați nepotriviți. Culmea este că, de fiecare data, datele furnizate de astrolog nu au făcut decât să întărească ceea ce îmi șoptise deja intuiția.

La un moment dat însă, am decis să fac un experiment și, în ciuda avertizărilor, să îmi ascult inima. La urma urmelor, astrele predispun dar noi suntem cei care dispunem. După o serie de provocări și încercări, am descoperit că iubirea-aceea adevărată și necondiționată- bate horoscopul.

Citește și:

Atunci când ne conectăm cu starea de iubire din inima noastră intrăm de fapt într-o stare de grație și de curgere în care karma nu-și prea mai are locul. Și asta pentru că toate încercările prin care trecem sunt menite să ne aducă aici. Cu alte cuvinte, atunci când rămâi într-o stare de iubire – față de tine, de ceilalți, de viață, de lume, pentru ceea ce faci, ai învățat o lecție majoră.

Iubirea care se revarsă necondiționat din sufletul tău îți ridică vibrația la un punct foarte înalt și este simțită de toți cei din jurul tău, inclusive de animale, care încep să se apropie de tine fără urmă de agresivitate sau teamă.

Judecata, competiția, frica și alte stări și atitudini negative nu își mai găsesc locul în viața ta iar cel de lângă tine nu mai are cu cine să se lupte. Ba mai mult decât atât, se simte iubit, acceptat și luat pe sus de acest val care îl face să se simtă ca fiind cel mai norocos locuitor de pe planetă.

Citește și:

Dacă ai lângă tine un bărbat dornic să se cunoască și să evolueze, care te apreciază și te respectă, dar care mai are din când în când puseuri de ego, iubirea ta îl va ajuta să se deschidă și va hrăni iubirea din sufletul său.

Acesta este un moment magic în care relația nu mai este un schimb sau împlinirea unor nevoi ci pur și simplu iubire. Este momentul în care, în sfârșit, iubirea bate horoscopul.

Featured foto by Billion Photos via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.