Setari Cookie-uri

Nici o relație nu merită să trăiești în minciună

Sufletul știe că ceea ce pare acum un beneficiu sau răul mai puțin rău este de fapt o capcană.

Oricât de mult crezi că iubești pe cineva, oricât de mult potențial vezi în bărbatul de lângă tine sau în relație, oricât de frică îți este de necunoscut sau oricât de multe justificări îți găsești să zăbovești, sufletul tău știe că trebuie să pleci. Pentru că nici o relație nu merită să trăiești în minciună.

Sufletul știe că ceea ce pare acum un beneficiu sau răul mai puțin rău este de fapt o capcană. El are capacitatea de a privi în viitor și a vedea cum ar arăta viața ta dacă ți-ai aduna curajul de a fi integră și a nu te mai complace într-o situație care nu te onorează. Imaginează-ți de exemplu actuala relație ca pe un apartament de bloc înghesuit și zgâlțâit de cutremure când ai putea să trăiești, de fapt, într-o casă spațioasă, cu o grădină plină de copaci și flori frumoase.

Citește și:

Sufletul tău știe cât de eliberator ar fi pentru tine să nu mai trăiești o viață în care accepți în mod tacit rolul de victimă, acumulezi frustrări și resentimente, pe care le ascunzi sub preș pentru că vrei să fii o fată bună, să ierți și să înțelegi. El vrea ca tu să fii liberă de orice trăiri negative pentru a putea să îți împlinești destinul și să îți trăiești viața în mod demn și frumos.

Sufletul tău știe că meriți altfel, altceva, pe altcineva. El știe că meriți să fii ocrotită, iubită, răsfățată, tratată cu compasiune și înțelegere. El vrea cat tu să înflorești în toată splendoarea ta de femeie pentru a putea revărsa asupra celor din jur iubirea, bunătatea și blândețea ta.

Sufletul tău știe că el nu îți este ales și că tu nu îi ești aleasă. Mai știe că o relație în care totul este un schimb nu va duce la nimic bun pe termen lung. El știe că acolo unde este iubire, nu este loc de troc și de separare. Tu ești el și el este tu iar ceea ce i se întâmplă unuia, i se întâmplă implicit și celuilalt.

Citește și:

Atunci când simți că nu mai poți și că viața nu mai are sens, sufletul tău îți cere să fii sinceră cu tine însăți și cu bărbatul de lângă tine. Pentru ca viața ta să poată căpăta îm sfârșit, un sens.

Featured foto by Twinsterphoto via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.