Setari Cookie-uri

Trei semene că partenerul tău se joacă cu tine

Acțiunile cuiva sunt întotdeauna mai grăitoare decât cuvintele iar felul în care partenerul tău se poartă cu tine, chiar și atunci când comunicați prin mesaje, spune multe despre adevăratele sale intenții. Iată trei semene că partenerul tău se joacă cu tine.

1. Simți că nu răspunde intenționat

Dacă aștepți constant ca partenerul tău să te sune sau dacă nu îți răspunde deși toate semnele arată că îl are la îndemână, este momentul să îți pui câteva întrebări. Faptul că nu te caută într-un interval de timp rezonabil deși este clar că nu este ocupat est grăitor. Dacă începi să te simți ignorată sau inconfortabil, este bine să i-o spui.

Un alt semn de întrebare este faptul că, după ce te ignoră o perioadă îndelungată de timp, partenerul tău acționează ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acest comportament indică faptul că se joacă cu tine. Nu găsi niciodată scuze pentru lipsa de comunicare sau politețe a unui bărbat și nici nu îți pierde timpul să îi analizezi comportamentul.

Citește și:

2. Te face să te îndoiești de tine

Deși este ușor să interpretezi greșit un mesaj sms, dacă partenerul tău te face întotdeauna să vă simți aiurea legat de mesajele tale sau îți răstălmăcește cuvintele, este momentul să stai de vorbă cu el față în față,

Una dintre cele mai frustrante situații este aceea în care cuvintele noastre interpretate greșit. Deși nevoia de a clarifica ceva poate însemna doar că partenerul tău poate fi confuz în privința tonului tău, atunci când aceasta se manifestă constant poate fi un semn că nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Dacă tu și partenerul tău aveți preferințe diferite în privința comunicării prin sms, discutați față în față despre acestea. Reține că niciodată nu ar trebui să te simți vinovată atunci când îți exprimi opiniile sau comunici într-un anumit fel.

Citește și:

3. Vorbește constant despre alte femei

Nu este nimic rău să discutați despre alte femei însă dacă partenerul tău vorbește în permanență despre fosta lui încearcă să te facă geloasă, este momentul să fii atentă la ceea ce se întâmplă. La fel și dacă îți dă răspunsuri vagi în privința acțiunilor sale sau a ceea ce îți dorește de la relație.

Featured foto by NDAB Creativity via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.