Setari Cookie-uri

Ești frumoasă, ești specială și ai atât de multă bucurie de oferit!

O relație de cuplu toxică poate fi un dar de preț

Ești frumoasă, ești specială și ai atât de multă bucurie de oferit. Știu, este greu să auzi aceste cuvinte acum, când inima ta este sfărâmată în bucăți și simți că totul se năruie în jurul tău. Nu mai suporți să auzi încă o persoană care să îți spună lucruri bune despre tine pentru dacă ar fi adevărate, nu ți s-ar întâmpla toate astea.

Bărbatul de lângă tine te-ar trata cu respect, te-ar adora așa cum li se întâmplă altor femei pe care le invidiezi în secret. Te înțeleg, mi s-a întâmplat și mie. Am trăit clipe în care mi-am dorit să fiu altcineva sau, pur și simplu să nu mai fiu.

Insă o relație de cuplu toxică nu este sfârșitul lumii și, în nici un caz, nu trebuie să fie sfârșitul tău.

Citește și:

O relație de cuplu toxică poate să fie, de fapt, începutul sfârșitului relației toxice pe care o ai cu tine însăți.

Să te critici zilnic nu este o dovadă de iubire de sine. Nici să te uiți în oglindă și să îți vânezi așa zisele defecte. Nici să te pui pe tine pe ultimul loc. Nici să îți neglijezi sănătatea emoțională. Și, în nici un caz, să te lași pradă torentului de cuvinte negative.

Atunci când am fost într-o relație toxică, cel mai mare dușman a fost mintea mea și nicidecum cealaltă persoană. Prinsă în filmul în care jucam rolul victimei, am uitat să mă uit în mine și m-am focusat pe ceea ce mi se face.

Insă într-o bună zi, o bună prietenă m-a sfătuit să abordez situația cu alți ochi, într-o perspectivă nouă. Acela a fost momentul în care am decis ca, în loc să mă uit la ce face el, să mă uit la ce fac eu. La ce spun eu. La ce gândesc eu.

Citește și:

Treptat, m-am redescoperit pe mine. Mi-am reamintit de darurile și talentele mele. De tot ceea ce am realizat. De încercările pe care le-am depășit cu bine și care m-au făcut mai puternică. De scrisorile de dragoste pe care le-am primit la douăzeci de ani. Mi-am repetat cine sunt eu de fapt în fiecare seară, înainte de culcare. Și astfel am ajuns să cred din nou în mine, să mă bucur atunci când primesc complimente și să mă eliberez de trecut.

Relația mea toxică nu a mai fost un coșmar ci un dar de preț, o oportunitate de a-mi construi o viață mai bună.

Ești frumoasă, ești specială și ai atât de multă bucurie de oferit!

Featured foto by Max4e Photo via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.