Setari Cookie-uri

Iubit nou? 9 lucruri pe care le poți afla despre el la un first date la sală

Data viitoare când ieși la primul date cu un bărbat, fă o extravaganță, cum ar spune un bun prieten de-al meu și mergeți la sală dacă și lui îi place să facă sport.

Să faceți mișcare împreună poate fi o modalitate inedită de a-ți cunoaște potențialul partener la un nivel mai profund. De la cycling la kick box, de la clasele de aerobic la cele de yoga, clubul de fitness se poate dovedi cadrul ideal perfect pentru a descoperi adevărata față a potențialului tău partener.

In mod sigur ai privit la oamenii din jurul tău atunci când ai mers la sală și ți-au trecut prin cap tot felul de gânduri și de idei. Probabil că ți-ai imaginat ce fel de persoane sunt oamenii respectivi. Și asta pentru că felul în care cineva se comportă atunci când face mișcare, spune multe despre o persoană.

Iată câteva aspecte importante la care merită să fii atentă în timpul întâlnirii tale:

1. Cât de bine gestionează timpul? Ajunge la timp și își amintește să aducă apă?

Citește și:

2. Cât de competitiv este? Dacă trebuie să fie în centrul atenției în timpul unei clase sau concurează cu instructorul e semn că este o persoană super competitivă.

3. Cât de îngâmfat este? Dacă se uită des în oglindă, probabil ai de-a face cu un narcisist.

4. Cât de atent este la igienă? Dacă miroase ciudat probabil că nu este prieten cu deodorantul nici în afara sălii de fitness.

5. Cât de critic este la adresa celorlalți. Comentarii pozitive pe care le face după curs sau, din contră, remarcile acide și critice îți spun din start dacă este o persoană pozitivă sau nu.

6. Știe ce înseamnă bune maniere? Dacă da, atunci îl vei auzi spunând „vă rog” și „mulțumesc” instructorului și personalului din sală.

Citește și:

7. Ce fel de caracter are? Dacă transpiră din abundență dar nu se oboseșe să șteargă aparatul după ce lucrează înseamnă că nu îi pasă prea mult de cei din jur.

8. Are un ego mare? Faptul că nu ține seama de regulile sălii poate fi un indiciu că da.

9. Este un cuceritor? Dacă se uită la celelalte persoane de sex feminin din sală în loc să se concentreze asupra ta, probabil că da.

Featured foto by ESB Professional via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.