Setari Cookie-uri

Prin ce trece sufletul tău când inima se îndrăgostește?

Iubirea nu trebuie să fie perfectă. Este suficient să fie adevărată, reală. 

Există atât de multe momente uimitoare în viață... iar momentul în care te îndrăgostești de cineva este cu siguranță în fruntea listei.

Ce se întâmplă atunci când nu găsești cuvintele potrivite pentru a îți exprima iubirea față de persoana de care te-ai îndrăgostit? Ce se întâmplă atunci când ai uitat cum este să te îndrăgostești, iar când simți fluturi în stomac nu știi nici ce să spui și nici cum să spui? Sau cum este când ai trecut prin atât de multă durere încât nu mai crezi în iubirea adevărată, însă în adâncul inimii tale încă tânjești să simți din nou acea emoție?

Indiferent de situație, iată câteva citate speciale care cu siguranță te vor ajuta cu problema cu care te confrunți.

Citește și:

1. "Știam imediat că ai fost pentru mine, nu există rezerve sau alte gânduri, te-am văzut și într-o clipă, știam asta în oasele mele, sufletul meu ți-a cunoscut sufletul în viața asta." - Beau Taplin

2. "Când te-am văzut, m-am îndrăgostit și ai zâmbit pentru că știai." - Arrigo Boito

3. "Nu am vrut să mă îndrăgostesc de tine și sunt convins că nici tu nu îți doreai să te îndrăgostești de mine. Dar, odată ce ne-am întâlnit, a fost clar că niciunul dintre noi nu a putut controla ceea ce ni se întâmplă" - Nicholas Sparks, The Notebook

4. "Doar un sărut. Uneori asta este tot ce îi trebuie unei inimi pentru a își pierde echilibrul." - JM Storm

5. "A fost dragoste la prima vedere, la ultima vedere, la fiecare revedere." - Vladimir Nabokov, Lolita

Citește și:

6. "Nu este tocmai dragoste la prima vedere. Seamănă mai mult cu regăsirea sufletului." - Lynette Simeone

7. "Nu eu am fost cel care te-a ales. Doar m-am uitat la tine și apoi nu am mai avut cale de întoarcere." - autor necunoscut.

8. "Există întotdeauna ziua de mâine și viața ne dă o altă oportunitate de a face lucrurile bine; dar dacă mă înșel și această zi este singura care ne-a rămas, mi-ar plăcea să-ți spun cât te iubesc și că nu te voi uita niciodată” - Gabriel Garcia Marquez.

Încheiem cu un citat minunat care îi aparține lui Liam Neeson și care este unul dintre cele mai cunoscute citate din lumea întreagă, în ultimii ani fiind share-uit de milioane de oameni pe rețelele de social media:

"Toată lumea spune că dragostea doare, dar asta nu este deloc adevărat. Singurătatea doare... Respingerea doare... Să pierzi pe cineva doare... Indivia doare...

Citește și:

Toată lumea confundă aceste lucruri cu dragostea dar, în realitate, dragostea este SINGURUL lucru din lume care acoperă toată durerea și face pe cineva să se simtă minunat, din nou.

Dragostea este singurul lucru din lumea asta care NU DOARE..."

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.