Setari Cookie-uri

Cele 3 greșeli cruciale care te împiedică să îți găsești adevărata iubire

Iată care sunt cele 3 greșeli cruciale care te împiedică să îți găsești sufletul pereche: 

Ori de câte ori ne gândim la relații, ajungem în lumea noastră magică. O relație perfectă se simte aproape că un basm. Ceva ireal. Oare mai există? Iubești pe cineva, te iubește înapoi, nu există probleme. Însă acea imagine - acel gând idealist - este ceea ce poate duce la probleme masive într-o relație adevărată. Cu toții avem o perspectivă unică despre cum ar trebui să arate o relație. Însă aceste idealuri ne pot afecta realitatea... și dacă nu le schimbăm, riscăm să nu găsim niciodată sufletul pereche:

Iată care sunt cele 3 greșeli cruciale care te împiedică să îți găsești sufletul pereche:

1. Relațiile mult prea ușoare

Relațiile nu sunt menite să fie ușoare tot timpul. Sunt cu urcușuri și coborâșuri. La o relație adevărată trebuie să muncești zi de zi, clipă de clipă.

Citește și:

O relație mult prea ușoară poate fi semn că ceva nu este în regulă. Poate că lucrurile sunt superficiale? Poate că vă este teamă să vorbiți deschis despre ceea ce simțiți? Poate că nu vreți să vă spuneți punctul de vedere de teama că vă supărați partenerul? Poate că nu există certuri pentru că niciodată nu intrați adânc în discuție și lăsați ca totul să fie doar de fațadă?

2. Nu încerci să te schimbi

Ești într-o zonă de confort liniștită, frumoasă, stabilă. De ce ai vrea să schimbi ceva la tine sau la relația de cuplu? De ce ai vrea să încerci să îți provoci partenerul pentru a deveni o versiune mai bună a sa?

Cele menționate mai sus reprezintă o modalitate de a stagna în relație. În relațiile adevărate trebuie să existe provocări - amândoi trebuie să vă doriți să creșteți împreună, să va îmbunătățiți viața și să încercați să vă îndepliniți visurile.

3. Ignori semnele că ceva nu este în regulă

Citește și:

Le vezi, însă nu vrei să le abordezi deloc. Spui doar "Suntem oameni, suntem imperfecți", treci cu vederea și mergi mai departe. Iar acest obicei face ca relația să se transforme într-una cu adevărat toxică. În toate aceste greșeli, vei vedea un lucru: lipsește onestitatea. De aceea este foarte important să fii complet sinceră cu partenerul de cuplu - spune-i ce simți cu adevărat. Alege să fii sinceră.

Și iată cum rămâi într-o relație nepotrivită și nu încerci să îți găsești sufletul pereche. De ce îți este teamă? De singurătate? Este cel mai bun lucru care ți se poate întâmplă - te ajută să te descoperi, să îți dai seama cine ești, să înțelegi de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită, să devii cea mai bună versiune a ta și să găsești fericirea adevărată (urmând că mai apoi să îi arăți Universului că ești pregătită să îți întâlnești și sufletul pereche, acel om care să aducă puțin mai multă fericire decât cea deja existentă in viața ta).

Citește și:

foto main: Artone Graphica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.