Setari Cookie-uri

Cele 3 zodii norocoase în iubire în luna decembrie 2020. Astrele sunt de partea lor

Te numeri printre ele?

Universul este de partea acestor 3 semne zodiacale și le ajută să aibă parte doar de surprize frumoase pe plan sentimental. Află dacă și tu te afli printre ele.

Rac - În sfârșit înțelegi ce înseamnă dragostea adevărată

Ultima lună a anului 2020 este una incredibilă pentru tine deoarece, în sfârșit, înțelegi ce înseamnă iubirea adevărată. Fie întâlnești o persoană nouă, care va fi dragostea vieții tale și sufletul pereche, fie te întorci în trecut pentru a mai da o șansă unei relații care s-a încheiat pe nepusă masă și fara un motiv întemeiat.

Cert este că acum ești mult mai sigură pe tine, știi ce îți dorești de la partenerul de lângă tine și nu îți este teamă să spui ce ai pe suflet - vorbești deschis despre tot, îți expui sentimentele și nu îți este frică să faci compromisuri astfel încât lucrurile să funcționeze între voi.

Citește și:

Zodii compatibile: Scorpion și Pești

Fecioară - Rezolvi problemele din trecut

Luna decembrie este una specială pentru tine în ceea ce privește viața sentimentală. În relația de cuplu ai șansa să rezolvi problemele din trecut astfel încât să mai dai o șansă iubirii dintre tine și partenerul de cuplu. Ești pregătită pentru tot ce urmează și ești dispusă să faci compromisuri și să îți deschizi sufletul atâta timp cât simți aceeași implicare din partea persoanei de lângă tine.

Sfatul Universului pentru voi: vorbiți deschis despre orice - de la probleme importante la cele mai mici lucruri. Comunicați pentru că aici este marea problema - prea puține cupluri mai fac asta și astfel relația se răcește, partenerii se îndepărtează și, într-un final, totul se destramă.

Citește și:

Zodii compatibile: Berbec, Rac și Scorpion

Vărsător - Ești mai fericită că niciodată

După un an destul de dificil, iată că Soarele începe să strălucească și pe strada ta - și nu doar în ceea ce privește viața profesională, ci și pe plan sentimental. În cazul în care ești deja într-o relație, partenerul de cuplu îți face o surpriză minunată și îți cere să faceți pasul cel mare. Ești mai fericită că niciodată.

Dacă ești singură, în a doua parte a lunii decembrie astrele îți scot în cale o persoană cu adevărat specială care va bate la ușa sufletului tău pentru a îți arăta cât de frumoasă este iubirea adevărată. Te îndrăgostești imediat și renunți la toate barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale.

Citește și:

Zodii compatibile: Gemeni și Pești.

foto main: Vladyslav Spivak, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.