Setari Cookie-uri

În viață te îndrăgostești doar de trei ori

Descoperă cheia pentru a-l găsi pe cel cu care ești menit să fii cu adevărat.

Descoperă cele trei tipuri de romantism într-o relație. Deblochează iubirea. În viață te îndrăgostești doar de trei ori. Căutarea secretă a flăcării pereche.

Descoperă cheia pentru a-l găși pe cel cu care ești menit să fii cu adevărat.

Iubim și iubim din nou - uneori inimile ni se rup, dar cumva găsim curajul să nu ne scufundăm. În această carte de căutare a sufletului, expertul în relațîi, Kate Rose, ii îndrumă pe cititori pe calea către o înțelegere mai profundă a cine sunt, ce vor și, în cele din urmă, la descoperirea Flăcării lor pereche. Potrivit lui Kate Rose, dragostea este o călătorie de descoperire de sine și fiecare relație pe care o avem în viață noastră ne învață ceva despre noi înșine și despre ce ne face cu adevărat fericiți. Ea introduce cititorilor cele trei tipuri de iubire pe care le vom experimenta cu toții:
Sufletul nostru pereche - ne introduce în visul iubirii, dar cumva ceea ce părea că ar fi fericit pentru totdeauna nu a fost menit să dureze. Partenerul nostru karmic - suntem atât de consumați de a face că iubirea karmică să funcționeze, încât deseori nu reușim să ne întrebăm dacă ar trebui să funcționeze. Oricât de dureros este să accepți, această iubire care s-a simțit atât de bine la început este de fapt cu totul greșită. Flacăra noastră pereche - vine în viață noastră și de multe ori nici nu știm că este dragoste pentru că este prea ușor. Această este iubirea care ne ajută să ne acceptăm pe noi înșine așa cum suntem pentru că tocmai asta fac ea. În viață te îndrăgostești doar de trei ori, Kate Rose ne arată că finalurile fericite s-ar putea să nu se întâmple la fel că în basme - dar totuși se întâmplă.

Citește și:

Kate Rose a obținut diplomă de licență în Arte Vizuale la Mount Mary University și diplomă de Terapie Clinică prin Artă la Springfield College, în timp ce făcea voluntariat în Programul AmeriCorps, că lider al unei organizații de programare pentru tineri într-un mediu urban. A făcut terapie prin artă cu tinerii care sufereau de tulburări sociale și emoționale severe mai bine de zece ani, după care și-a început carieră de scriitoare și de consilieră pentru adulți. Kate a publicat peste o mie de articole despre iubire, relațîi, familie, parenting, divorț, sex, astrologie și flăcări pereche pe numeroase platforme, printre care Elephant Journal și YourTango. De asemenea, și-a deschis un cabinet privat de consiliere internațională specializat în iubirea de sine, relații și conduce ședințe anuale de emancipare a femeilor pe întreg globul. Locuiește în Hidden Hills, Massachusetts, cu fiicele ei, Emma și Abigail, și cele trei pisici ale lor. Uneori le poți găși dansând în ploaie și făcând petreceri cu ceai la apus, însă cel mai adesea adună cât mai multe amintiri și trăiesc viață din plin în fiecare zi.

Citește și:

Produs disponibil pe Libris

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.