Setari Cookie-uri

Ai nevoie de un bărbat care să nu fugă în cele mai grele momente

Ai nevoie de un bărbat care să rămână lângă tine și să te ajute să vezi din nou lumina de pe drumul tău.

Obosită de tot ce ți s-a întâmplat, ajungi să îi îndepărtezi pe toți din viața ta, îngrijorată că vor suferi și ei. Nu vrei să te vadă așa. Dar nici nu vrei să fii singură - vrei să alergi la ei, să îi lași să te îmbrățișeze, însă îți este teamă să nu sufere și ei. Așa că rămâi în durerea ta. Însă vreau să știi că oricât de întunecată ar fi lumea ta, ești întotdeauna demnă de iubire... iar persoana potrivită te va iubi fără efort.

În momentele dificile meriți dragoste.

Meriți pe cineva care să aibă grijă de tine. Meriți pe cineva care să te asculte fără să te judece pentru ceea ce simți sau pentru greșelile făcute. Meriți pe cineva care te va ține strâns de mâna și va fi alături de tine pe acest drum dificil. Meriți pe cineva care să te facă să înțelegi că nu ești singură... și nici nu vei mai fi vreodată.

Citește și:

În momentele dificile, meriți empatie.

Meriți pe cineva care crede în tine și îți arată acest lucru clipă de clipă, zi de zi. Meriți pe cineva care recunoaște că nu știe prin ce treci, însă încearcă din răsputeri să te susțină, să te sprijine, să te ridice de la pământ și să te ajute să mergi mai departe. Meriți pe cineva care este acolo necondiționat... și care nu ar pleca niciodată. Meriți pe cineva care te ascultă și te iubește nu doar în momentele frumoase, ci și în cele cu adevărat grele.

În momentele dificile, meriți loialitate.

Meriți pe cineva care să fie acolo. Care să nu alerge în cele mai întunecate momente. Meriți pe cineva care să rămână lângă tine și să te ajute să vezi din nou lumina de pe drumul tău. Meriți pe cineva care să te facă să înțelegi că nu vei mai fi niciodată singură. Meriți pe cineva care vede tot ce este mai bun în tine chiar dacă inima ta este sătulă să lupte. Meriți pe cineva care îți amintește cât ești de puternică și de curajoasă.

Citește și:

Pe măsură ce viața îți aruncă obstacole în cale, îți va fi tot mai greu să continui pe acest drum. În momentele grele, meriți ca cineva să te iubească. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta, ești demnă de dragoste adevărată. Să nu uiți niciodată asta.

foto main: Bogdan Sonjachnyj, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.