Setari Cookie-uri

15 Citate de dragoste după care să îți ghidezi sufletul în 2021

Știi că este iubire când tot ce îți dorești este ca cealaltă persoană să fie fericită, chiar dacă nu faci parte din fericirea ei.

1. Când realizezi că vrei să-ți petreci tot restul vieții cu cineva, vrei ca restul vieții tale să înceapă cât mai repede posibil.

2. Iubirea nu are nicio legătură cu ceea ce aștepți să obții, doar cu ceea ce aștepți să dai, care este totul.

3. Pune-mă ca pe un semn în inima ta, ca pe un semn pe brațul tău; iubirea este puternică precum moartea și mânie amară precum infernul: cărbunii ei sunt cărbuni de foc; violente sunt văpăile ei.

4. Dacă ești iubit cu adevărat de cineva, devii mai puterninc, iar dacă iubești pe cineva cu adevărat, devii mai curajos

5. În definitiv, ce e dragostea decât o taină pe care o ascund îndrăgostiții și o poartă în umbră, de frica luminii? Pasiunile fug de lumină – lumina le omoară. Îndată ce taina se dă pe față, dragostea veștejește, își pierde frăgezimea, vraja, devine ceva obișnuit, de toate zilele.

Citește și:

6. Știi că este iubire când tot ce îți dorești este ca cealaltă persoană să fie fericită, chiar dacă nu faci parte din fericirea ei.

7. Nu contează cât timp am fost blocați într-un sens al limitării noastre. Dacă mergem într-o cameră întunecată și aprindem lumina, nu contează dacă în încăpere a fost întuneric pentru o zi, o săptămână sau zece mii de ani. Aprindem lumina și camera este luminată. O dată ce deținem controlul asupra capacității noastre în ceea ce privește dragostea și fericirea, atunci putem spune cu mâna pe inima că lumina a fost aprinsă.

8. Iubirea este ceva trimis din ceruri care să sperie iadul din tine.

9. Dragostea nu pune multe întrebări, deoarece, dacă începem să gândim, începe să ne fie frică. E o frică inexplicabilă, nu poate fi exprimată prin cuvinte. De aceea nu întrebi, faci.

Citește și:

10. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul sau, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul. Dragostea nu va pieri niciodată.

11. Dragostea este spațiul și timpul măsurate cu inima.

12. Unicul lucru care ne aparține e iubirea pe care o dăruim.

13. Știi că ești îndrăgostit când nu poți adormi, deoarece realitatea este în sfârșit mai bună decât visele tale.

14. Adevărul este că toată lumea îți va face rău. Trebuie doar să găsești persoana pentru care merită să suferi.

15. Într-o relație adevărată ambii parteneri încearcă să ofere tot ce au ei mai de preț și chiar ajung să dea mai mult decât au. Nu este vorba despre merite și, cu atât mai puțîn, despre obligație. Ceea ce contează este să încerci să îți faci partenerul cât mai fericit pentru că fericirea lui se adaugă la fericirea ta. Totul stă în mâinile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit.

Citește și:

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.