Setari Cookie-uri

4 Semne că ești în cea mai frumoasă relație a vieții tale

Dacă vezi aceste semne, atunci ești o norocoasă. Ține de relația pe care o ai, este cu un bărbat care știe să iubească cu adevărat.

În fiecare etapă a vieții noastre căutăm diferite tipuri de relații cu oameni diferiți. Și, din când în când, intrăm intr-un parteneriat care pare atât de simplu, fără efort, natural încât ajungem să credem că este ireal.

Iată care sunt semnele care îți demonstrează că ești în cea mai frumoasă relație a vieții tale:

1. Niciunul dintre voi nu are chef de jocuri

Dragostea reală și intimitatea emoțională nu funcționează după regulile societății. Când legătura dintre două persoane este autentică, reală, puternică, jocurile nu mai au niciun sens. Nu îți este teamă să spui adevărul. Amândoi sunteți sinceri, maturi și nu vă ascundeți în spatele măștilor pentru că nu vă este teamă să dezvăluiți cum vă simțiți cu adevărat (chiar și cu riscul de a vă răni).

Citește și:

2. Simți că ești văzută în toate formele tale

Frumusețea înseamnă mult mai mult decât aspectul fizic. Atracția provine din cele mai mici nuanțe ale comportamentului, ale manierelor și modurilor de gândire ale unei persoane. În relația potrivită vei simți că ești văzută pentru tot ceea ce ești - în toate formele tale. Persoana potrivită va dori să fie cu tine și te va alege zi de zi, clipă de clipă.

3. Vulnerabilitatea ta întâlnește acceptarea lui

Brene Brown spunea la un moment dat: "Vulnerabilitatea este nucleul, inima, centrul experiențelor umane semnificative... este locul nașterii conexiunii și calea către sentimentul de demnitate."

Persoana potrivită te va accepta pentru ceea ce ești - nu doar că îți va accepta monștrii din sufletul tău, ci va crede că sunt și frumoși.

Citește și:

4. Se va ține de cuvânt de fiecare dată

O persoană care te prețuiește cu adevărat își va respecta promisiunile și va face tot posibilul pentru a îți demonstra că nu îți pierzi timpul cu ea. Când îți spune ceva, știi că este sinceră și că poți conta pe ea. Încrederea este unul dintre pilonii de baza ale unei relații sănătoase.

foto main Volodymyr TVERDOKHLIB, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.