Setari Cookie-uri

Mesaje deosebite de La Mulți Ani pentru soț

Transformă mesajul cu urări clasice de "La mulți ani" într-o declarație de dragoste pătrunzătoare. Este vorba de soțul tău și, în calitate de soție, tu trebuie să îl faci să se simtă cel mai frumos și puternic bărbat dintre toți bărbații.

Astăzi este ziua lui de naștere. Este ziua bărbatului căruia i-ai jurat iubire veșnică și i-ai promis în fața Celui de Sus că o să îi rămâi alături la bine și la rău. Asta înseamnă că ești deja recunoscătoare pentru fiecare clipă petrecută alături de el, pentru anii care au trecut și au făcut ca iubirea voastră să fie și mai puternică, dar și pentru încrederea și respectul care vă caracterizează relația. Și pentru că este ziua lui, trebuie să o faci să fie cu totul și cu totul deosebită.

Ține cont și de aspectele mici, cum ar fi mesajul cu urări pe care i-l trimiți pe telefonul mobil sau bilețelul pe care îl atașezi cadoului.

În continuare vei găsi câteva mesaje aniversare pentru dragul tău soț, care să îți servească drept sursă de inspirație.

Citește și:

Cele mai frumoase mesaje de dragoste cu urari de 'la multi ani' pentru sot

La mulți ani, jumătatea mea! La mulți ani cu multe zâmbete sincere și clipe de iubire, cu multe realizări profesionale și împliniri personale, pentru că le meriți pe toate! Dar înainte de astea, îți doresc să fii sănătos, căci doar așa te poți bucura cu adevărat de tot ce ți-a rezervat viața asta frumoasă. Te iubesc!

Astăzi este ziua bărbatului căruia i-am jurat iubire veșnică și de care încă sunt îndrăgostită ca o adolescentă. Este ziua bărbatului ambițios și puternic care mă învață zi de zi cum să lupt pentru fiecare dorință, pentru fiecare vis îndrăzneț. Este ziua bărbatului care nu m-a lăsat niciodată să cad și care mă înțelege chiar și atunci când tac. La Mulți Ani și Te iubesc! La mulți ani și îți mulțumesc că exiști în viața mea!

Citește și:

mesaje de la multi ani pentru sot

Sursa Foto: Shutterstock/By Anntuan

La mulți ani, soț de nota 10! Chiar dacă programul mă ține departe de tine preț de câteva ore, îți doresc ca astăzi să primești toată atenția pe care o meriți, o mulțime de cadouri și, de ce nu, chiar și o mărire de salariu. Nu, nu o să fiu geloasă la gândul că te vor felicita toate colegele, deoarece ți-am pregătit o surpriză irezistibilă pentru diseară. Să zâmbești mult azi și să îți amintești că bărbații devin mai frumoși și mai sexy de la an la an. Norocosule!

La mulți ani, iubite soț! Fie ca începând cu această zi, cu această vârstă, în inima ta să își facă loc liniștea și împlinirea, mintea ta să fie inundată de gânduri pozitive și planuri mărețe, pe care știu că le vei duce la bun sfârșit, iar imaginația să îți facă fiecare zi mai frumoasă. Te iubesc!

Citește și:

Dragul meu, nu că sunt o egoistă, dar îți doresc, pe lângă tradiționalul "La mulți ani", să duci o viață fericită și liniștită alături de mine. Îți doresc ca fiecare zi să îți aducă nu una, ci zeci de surprize plăcute, pe care să le notezi într-un carnețel și să le recitești ori de câte ori consideri că ai nevoie. Îți doresc să rămâi bărbatul puternic și ambițios, amuzant și optimist, frumos la exterior, dar și pe interior. Te mega iubesc!

Urari de la multi ani pentru sot

După atâția ani de relație, eu încă adorm în fiecare seară cu zâmbetul pe buze, liniștită și împlinită, pentru că adorm lângă tine. Și mă trezesc peste noapte doar ca să te țin de mână când dormi. Îți mulțumesc pentru diminețile în care ne bem cafeaua împreună și pentru serile petrecute în canapea uitându-ne la seriale. Îți mulțumesc pentru sărutările pe care mi le dai când mă aștept mai puțin și pentru că îmi spui cât sunt de frumoasă atunci când am cea mai mare nevoie. Îți mulțumesc pentru că împreună suntem definiția perfectă a familiei. Îți mulțumesc și îți urez "La mulți ani"! Să ai o zi frumoasă ca sufletul tău! La muți ani, soțul meu!

Citește și:

urari de la multi ani pentru sot

Sursa Foto: Shuttertsock/ By LightField Studios

Azi este ziua aia în care totul se învârte în jurul tău, ziua în care totul ți se cuvine și nimeni nu are curajul să te refuze. Și pentru că așa stau lucrurile, eu mă supun și astăzi sunt pregătită să fac totul pentru mine. Dorința ta, poruncă pentru mine. Te iubesc!

La mulți ani, iubitul meu soț! Să îmi petrec tot restul vieții alături de tine a fost cea mai bună decizie. Sunt recunoscătoare pentru fiecare moment!

Nu toate femeile au avut norocul să se căsătorească cu sufletul lor pereche, însă eu am fost binecuvântată. Vreau să știi că te ador! La Mulți Ani, soțul meu!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Adriaticfoto

La mulți ani, sufletul meu pereche! Sunt recunoscătoare pentru toate momentele petrecute împreună, pentru toată fericirea pe care mi-o aduci în fiecare zi, pentru toate zâmbetele și mai ales pentru momentele în care îmi ești sprijin și suport moral. Nu știu și nici nu îmi doresc să aflu cum ar fi fost viața mea fără tine. Îți mulțumesc pentru tot! Te iubesc!

Citește și:

La mulți ani, dragule! Sper ca Dumnezeu să îți aducă numai zile cu soare și oameni de încredere în jurul tău. Sunt o femeie deosebit de norocoasă pentru că am lângă mine un partener cu ajutorul căruia pot clădi viața la care am visat. Îți mulțumesc pentru că, înainte de toate, ești cel mai bun prieten al meu iar asta nu o va putea schimba nimeni niciodată. Te ador!

La mulți ani, soțul meu! Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat! Îți doresc o viață de excepție (alături de mine) presărată cu mult umor și mai ales cu multă împlinire. Nu știu cum aș putea să îți mulțumesc pentru toată suștinerea pe care mi-o oferi. Orice mi-aș propune și orice idee aș avea știu că tu mă vei suștine până în pânzele albe, iar asta este cel mai important lucru pentru mine! Te iubesc!

Citește și:

La mulți ani, my love! Căsnicia este cea mai frumoasă călătorie alături de tine. Mi-am dorit de când eram doar o fetiță să îmi găsesc jumătate, iar Dumnezeu m-a ajutat și mi-ai ieșit în cale. Te iubesc până la stele și înapoi și îmi doresc să avem parte de o viață lungă și frumoasă împreună, unde dragostea să fie mereu pe primul loc!

La mulți ani, iubite! Sper să ai parte de cea mai frumoasă zi din an, pentru că meriți! Ești un om bun, blând și care știe să iubească oamenii din jurul lui iar pentru asta, te ador! Până să te cunosc, simțeam mereu că sunt în căutarea a ceva ori că îmi lipsește ceva. Iar atunci când te-am vazut prima dată, sufletul meu a înțeles (înaintea minții) că îi ești jumătate. Îți mulțumesc pentru cei mai frumoși ani din viața mea!

La mulți ani fericiti și plini de iubire, dragostea mea! N-ai încetat să mă surprinzi în cele mai frumoase moduri posibile chiar și după atâta timp. Mă declar cea mai norocoasă femeie din lume pentru că am bucuria în fiecare dimineață să beau cafeaua alături de tine. Te iubesc și îmi doresc ca tot binele de pe Pământ să se adune la tine în suflet!

La mulți ani, iubitule! Am simțit că te iubesc din momentul în care privirea mea s-a agățat pentru prima dată de privirea ta. Am știut, chiar de atunci, că suntem meniți să fim umăr lângă umăr în această călătorie numită “Viață”. Îți mulțumesc pentru toate momentele în care nu m-ai lăsat să cad, în care m-ai ținut de mână și mi-ai spus “Totul o să fie bine!”. Te iubesc mai mult decât pot explica în cuvinte și mă rog în fiecare zi să rămânem la fel de îndrăgostiți până la 100 de ani!

La mulți ani celui mai bun soț din lume! Sunt un om mai bun, mai curat și mai liniștit datorită ție! Fiecare zi lângă tine este o lecție de viață, o aventură neașteptată și o bucurie pe care mi-e greu să o exprim în scris. Ai venit în viața mea și mi-ai dat scop! Îți sunt recunoscătoare pentru tot și îmi doresc să avem viața la care visăm, împreună! Te iubesc!

La mulți ani, jumătatea mea! Obișnuiam să detest când oamenii vorbeau despre “jumătăți”, mi se părea atât de clișeic și ca scenariu de film toată povestea asta cu a îți căuta jumătatea încât m-am îndepărtat de concept. Însă, viața a avut grijă să îmi arate că nu e nimic clișeic, totul este cât de realist se poate. Cum? Prin a mă pune în același loc, la momentul cel mai potrivit, cu tine. De când te-am văzut, am știut că îmi ești jumătate! Te iubesc mai mult decât pot exprima cuvintele!

La mulți ani, celui mai bun prieten al meu! Orice loc de pe lume este “Acasă” dacă te am lângă mine. Mă faci cea mai fericită femeie din lume și nu am cuvinte suficiente să îți mulțumesc pentru asta. Viața a prins culori de când te-am cunoscut și continuă să fie o poveste colorată încă de atunci. Te iubesc nespus și sper că voi avea privilegiul pentru cât mai mult timp să fiu cea pe care o vezi prima oară dimineața!

La mulți ani celui cu care aș vrea să văd întregul glob! Spiritul tău liber și întotdeauna dornic de aventură mi-a arătat cele mai frumoase părți ale vieții! Sunt copleșită de optimismul tău, de dorința ta de viață, de tot ce ai reușit să faci până acum! și mai ales sunt mândră de tine! Ești cea mai bună variantă a ta și numai Dumnezeu știe cât ai muncit pentru asta! Te iubesc!

La mulți ani, iubitule! Îți doresc ca anul ce urmeaza să fie cel mai bun, mai frumos și mai productiv pentru tine! Voi sta lângă tine, te voi ajuta și te voi sprijini în tot ceea ce îți propui. Te iubesc nespus de mult și îți multumesc că îmi oferi toată această iubire înapoi, înzecit! La cât mai multe zile cu soare, împreună!

La mulți ani, soțul meu! Trăiesc, de câțiva ani, alături de tine cea mai frumoasă poveste de dragoste. Nu găsesc cuvintele potrivite prin care să îți spun cât de mult însemni pentru mine și cât de multe mi-ai oferit de când ne cunoaștem. Mi-ai oferit liniște și pace sufletească, mi-ai oferit iubirea la care visam și mi-ai oferit căsnicia pe care speram că o voi avea într-o zi. Sunt cel mai norocos om din lume pentru că te am lângă mine zi de zi. Așa cum am spus în fața lui Dumnezeu, voi fi cu tine la bine și la rău pentru tot restul vieții mele! Te iubesc mai mult decât am crezut că voi putea iubi vreodată!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.