Setari Cookie-uri

8 Semne că, în sfârșit, ești cu bărbatul potrivit

Încă nu ești sigură că ești cu bărbatul potrivit? Aceste semne te vor ajuta să nu mai ai niciun dubiu. 

De-a lungul vieții noastre ne îndrăgostim de mai multe ori. Însă nimic nu se compară cu dragostea pe care o simțim atunci când ne întâlnim sufletul pereche. Nu doar iubirea, ci și și sentimentul de a te simți iubit se schimbă radical atunci când ești cu persoana potrivită.

Iată 8 semne care îți spun că ești cu sufletul pereche:

1. Fericirea este nelimitată atunci când ești în preajma sufletului tău pereche

Da, fericirea ta nu este responsabilitatea lui, însă te va face fericită doar prin acțiuni. În preajma sufletului tău pereche te vei simți mai fericită ca niciodată.

2. Una dintre promisiunile sale solemne este să aibă grijă de tine, să te protejeze

Se va asigura intotdeauna că ești în siguranță. Va face tot ce îi stă în putință să te protejeze. Pentru el, bunăstarea ta este prioritară. Va încerca să împiedice orice pericol să vină asupra ta.

Citește și:

3. Te va accepta pentru ceea ce ești

Nu va încerca să te schimbe, din contră - te va accepta pentru ceea ce ești. Nu te va critica, din contră - te va susține necondiționat, chiar și atunci când nu este de acord cu tine. Ești cine ești, cu bune și cu rele, cu calități și defecte, și pentru el ești incredibilă.

4. Sentimentele tale sunt apreciate

Sentimentele tale vor fi valide în preajma lui. Se va gândi întotdeauna la ce te gândești, la ce simți și la motivul pentru care simți toate aceste stări și emoții.

5. Va face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp alături de tine

Se va asigura că își va lua timp din timpul sau prețios pentru a fi alături de tine. Nu contează cât de ocupat va fi, tu ești o parte importantă a vieții sale pe care nu o poate neglija. Dacă te iubește cu adevărat, nu te va ignora niciodată.

Citește și:

6. Adevărurile dure nu vor fi acoperite cu momente dulci

Nu va acoperi niciodată adevărul. Nu va încerca să te mintă. Dacă există ceva ce îl deranjează în relația voastră, va fi clar și îți va spune răspicat ce se întâmplă. Nu se va ascunde după deget.

7. Limitele vor fi respectate

Persoana potrivită nu îți va depăși niciodată limitele. Va ști când să îți ofere spațiu, când să te lase în pace și când să fie în sufletul tău. Limitele tale sunt incredibil de importante.

8. Te va încuraja întotdeauna

A fost, este și va rămâne întotdeauna cel mai mare fan al tău. Te va încuraja să îți urmezi visurile, să lupți pentru ce îți dorești, să faci lucruri care îți plac, să îți depășești limitele, să visezi tot mai mult și să încerci să trăiești cea mai frumoasă viață a ta. Îți va fi alături și te va motiva non stop.

Citește și:

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.