Setari Cookie-uri

Cea mai puternică Mantră pentru atragerea IUBIRII și încă 7 gânduri pentru întreaga săptămână

Mantrele vedice sunt încărcate cu o energie puternică, ce derivă atât din puterea gândurilor, cât și a combinației de o importanță deosebită a sunetelor obținute prin muzică și prin rostirea mantrei.

Hindușii cred că fiecare mantră este ca o formulă pe care zeii au dezvăluit-o ințelepților în timpul meditației. Ritmul echilibrat, vibrațiile sunetelor armonizate spiritual și cuvintele sunt atent alese, astfel incat să producă energii vindecatoare și echilibrate.

Îți recomandăm să ascuți în fiecare zi această mantră - KAMDEV GAYATRI MANTRA, una dintre cele mai puternice mantre folosite pentru a atrage dragostea în viața fiecăruia. Oamenii folosesc această mantra pentru a întâlni sufletul pereche, pentru a se reîntâlni cu cineva drag, pentru a reface o relație ruptă sau pentru a readuce armonia în casă după o ceartă sau când atmosfera este tensionată.

Ascultă această mantră în fiecare zi, oricând poți, dar cel mai bine seara, la culcare sau când meditezi.

Citește și:

7 Mantre pentru fiecare zi a săptămânii

Ca o completare a mantrei de mai sus, în fiecare zi a săptămânii se poate rosti o mantră a iubirii – cuvinte cu mesaj puternic ce au menirea de a ne schimba pe noi și energiile ce le purtăm, dobândind astfel echilibrul de care avem nevoie pentru a atrage și a întâlni iubirea în viața noastră.

Este suficient să rostești aceste mantre de 10 ori în fiecare dimineață, la trezire, sau seara înainte de a adormi, ca să observi cum viața ta se schimbă în bine.

Atrage iubirea: Mantra pentru ziua de LUNI

Astăzi am curajul să fac tot ceea ce îmi doresc. Nu voi mai amâna, nu voi întârzia să acționez. Dragostea este în mine și orinde merg dăruiesc și găsesc iubire.

Atrage dragostea: Mantra pentru ziua de MARȚI

Am grijă de mine, spiritul și trupul meu reprezintă tot ceea ce am cu adevărat. Mă iubesc și cred că merit tot ce e mai bun în viață.

Citește și:

Atrage iubirea: Mantra pentru ziua de MIERCURI

Viața mea este minunată. Aleg să renunț la toate gândurile negative și să mă concentrez cu bucurie la toate elementele din viața mea. Îmi iubesc viața și sunt recunoscătoare pentru tot ce am.

Atrage iubirea: Mantra pentru ziua de JOI

Am încredere! Universul îmi oferă întocmai ceea ce am nevoie pentru a crește spiritual, a mă dezvolta și întregi emoțional. Fiecare provocare este o lecție pentru mine.

Atrage iubirea: dragostea pentru ziua de VINERI

Îmi eliberez sufletul de toate energiile dureroase în fiecare zi. Sufletul meu se vindecă, lăsând loc unei noi iubiri. Sunt pregătită să trăiesc în prezent și să iubesc în prezent.

Atrage iubirea: Mantra pentru ziua de SÂMBĂTĂ

Mă eliberez de tot ce este negativ. Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea.

Citește și:

Atrage iubirea: Mantra pentru ziua de DUMINICĂ

Sufletul meu pereche mă așteaptă. Sunt pregătită să îl întâlnesc cât mai curând, iar pașii mei mă vor duce către acesta.

Foto articol: Eladora/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.