Setari Cookie-uri

Cele 3 zodii norocoase în dragoste în mai 2021

Horoscopul lunii mai 2021. Iata care sunt cele 3 zodii norocoase in dragoste in urmatoarele saptamani. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Mai aduce binecuvântari de la Jupiter, o eclipsă haotică și un Mercur retrograd. Vor fi câteva săptămâni destul de interesante, în special în ceea ce privește viața sentimentală. Pe cer va fi o activitate intensă a astrelor și ne influențează puternic și pe noi - de la emoții, gânduri, sentimente la decizii și schimbări.

În ceea ce privește viața sentimentală avem câteva zodii cu adevărat norocoase în luna mai. Iată care sunt acestea și ce le-a pregătit Universul pentru următoarea perioadă:

Berbec

Venus, planeta romantismului, aduce o energie interesantă și intensă în viața ta amoroasă. În cazul în care ești singură, acum ai ocazia să întâlnești o persoană nouă luna aceasta - acest suflet îți va da peste cap toate ideile pe care le aveai cu privire la dragoste și te va ajuta să îți dai seama ce înseamnă să iubești cu adevărat.

Citește și:

Dacă ești deja într-o relație, pregătește-te să te reîndrăgostești de partenerul tău. Acesta te va surprinde mai frumos ca oricând cu dovezi de iubire și te va convinge că este sufletul tău pereche.

Zodii compatibile: Săgetător, Gemeni, Balanță și Scorpion.

Cele mai bune zile ale lunii mai pentru viața sentimentală: 10, 16, 23.

Cuvântul care te definește în luna mai: gingășie.

Scorpion

Jupiter aduce strălucire și scântei în Casa Plăcerii în luna mai - este fix ce îți dorești să auzi și, cel mai important, ce îți trebuie. Cu toate acestea, îți poți pune singură bețe în roate și poți da cu piciorul iubirii adevărat; Universul te sfătuiește să ai răbdare, să nu grăbești deloc lucrurile și, cel mai important, să încerci să vindeci traumele dureroase din trecut.

Citește și:

Nu vrei să lași ca insecuritățile să te împiedice să te bucuri de dragostea visurilor tale. Alege să fii prezentă în viața ta și să privești totul cu maturitate.

Zodii compatibile: Berbec, Taur, Gemeni și Pești

Cele mai bune zile ale lunii mai pentru viața sentimentală: 6, 17, 28.

Cuvântul care te definește în luna mai: emoție.

Săgetător

Ai sufeit câteva lovituri dureroase în viața personală în ultimele luni, însă iată că luna mai va fi doar despre dragoste. Universul are grijă de tine, te protejează și te ajută să te vindeci cu adevărat. În cazul în care ești deja într-o relație, este posibil ca în următoarele săptămâni să iei decizia de a face următorul pas. Este important să iei lucrurile treptat și să te bucur de fiecare etapă prin care treceți.

Citește și:

Dacă ești singură, după jumătatea lunii mai lucrurile se vor schimbă pentru tine deoarece Cupidon îți va scoate în cale o persoană cu specială de care te vei îndrăgosti pe loc.

Zodii compatibile: Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni și Vărsător

Cele mai bune zile ale lunii mai pentru viața sentimentală: 15, 24, 31.

Cuvântul care te definește în luna mai: schimbare.

foto main: rozmarin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.