Setari Cookie-uri

Cum să iubești mai mult: 7 Moduri de a îi arăta partenerului de cuplu ce înseamnă pentru tine

Nu uita niciodată că acțiunile contează, nu vorbele. 

Majoritatea oamenilor cred că dragostea este un sentiment. Dar nu este. Pentru a iubi cu adevărat, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să înțelegi ce este iubirea. Nu este doar un sentiment. Este un angajament. Este o acțiune. Este o decizie. Este o alegere.

Iată câteva moduri de a îi arăta partenerului de cuplu ce înseamnă pentru tine și de a îl iubi mai mult:

1. Angajează-te în relația în care ești... cu tot sufletul tău

Decide că ești în această relație, că lucrezi la dezvoltarea ei, că o hrănești cu dragoste în măsura în care poți. Fără acest angajament nu ai fundamentul necesar pentru a construi o relație de iubire. De aceea acest prim pas este crucial.

2. Investește timp

Persoana care lucrează 60 de ore pe săptămână poate spune "Îmi iubesc familia atât de mult. Muncesc din greu pentru a mă asigura că nu le lipsește nimic soției și copiilor" - asta nu este iubire. Dragostea nu este un sentiment. Este o acțiune.

Citește și:

Unul dintre cele mai importante modalități de a arăta iubire este să petreci timp cu persoană pe care o iubești. La urma urmei, timpul este cea mai de preț posesie a noastră.

3. Comunică-ți iubirea

Există nenumărate modalități eficiente de a face acest lucru, găsește-le pe cele care funcționează pentru tine. Fii atentă la ce îi place și surprinde-l cu acțiuni mărunte, care să îi pună zâmbetul pe buze.

4. Nu uita să fii spontană

Nu permite rutinei să se instaleze în relația voastră. Anii petrecuți împreună pot estompa emoția simțită la început, când totul era nou. Spontaneitatea poate însufleți orice relație.

5. Recunoaște lucurile mărunte pe care le face partenerul pentru tine

S-ar putea ca pe unele să nici nu le observi. De aceea este important să fii mai atentă la ce face pentru tine și să îi mulțumești pentru ele.

Citește și:

6. Susține-l

Iubește-l nu doar la bine, ci și la rău. În momentele dificile îi demonstrezi cât de mult ții la el. Susține-l, alege să îi fii alături, să îl asculți, să îl ridici de la pământ când nu mai poate, să îi fii stâlp în zilele grele.

7. Oferă-i spațiul de care are nevoie

Nu trebuie să fii dependentă de el. Prea mult timp petrecut împreună poate fi dăunător unei relații. Da, este bine să faceți lucruri împreună. Însă trebuie să găsiți un echilibru sănătos - nu te pierde în relație. Fă în continuare ce îți place și permite-i și lui să facă același lucru.

foto main Halfpoint, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.