Setari Cookie-uri

5 Valori fundamentale ale unei relații de durată. Le regăsești in relația ta?

Asigură-te că valorile relației tale sunt cele care contează. Iată cele mai importante valori de bază pentru o relație de durată:

O relație adevărată se construiește în timp, cu răbdare și mult devotament. Există situații de viață care pot apărea și pot testa puterea și unitatea relației de iubire. A avea valori de baza compatibile va va oferi puterea de a merge mai departe prin cele mai dificile furtuni astfel încât să depășiți obstacolele și să readuceti soarele pe strada voastră.

Ce reprezintă valorile unei relații? Acestea sunt principiile călăuzitoare care îți dictează comportamentul; perspectiva ta personală nu doar despre tine, ci și despre oamenii din jur, despre lume în general. Valorile esențiale sunt bazele modului în care îți trăiești viața.

Asigură-te că valorile relației tale sunt cele care contează. Iată cele mai importante valori de bază pentru o relație de durată:

Citește și:

1. Încrederea

Tu și partenerul tău trebuie să aveți încredere unul în celălalt în orice aspect al vieții. Trebuie să fiți încrezători că veți fi alături nu doar la bine, ci și la greu, că vă veți ajuta reciproc în momentele dificile și că fiecare dintre voi va face întotdeauna ce este mai bun pentru fericirea partenerului și binele relației.

2. Loialitatea

Loialitatea înseamnă dăruire - să știți că sunteți dedicați unul altuia în întregime. Că toate alegerile și deciziile pe care le luați sunt discutate cu partenerul de cuplu astfel încât să înțelegeți ce impact au acestea asupra relației voastre. Angajamentul nu se clatină niciodată, iar legătura este de neîntrerupt.

3. Comunicarea

Citește și:

Comunicarea este cea care va aduce mai aproape unul de celălalt - vă permite să vă cunoașteți profund. Important aici este să nu uitați să vorbiți și despre lucrurile bune (de cele mai multe ori oamenii se concentrează pe probleme, pe griji, pe stres, pe scenarii și ajung să își împovăreze partenerii și pe cei dragi cu sentimente negative).

Însă comunicarea bazată pe fericire este o modalitate de a investi în relație. De fiecare dată când împărtășești o parte frumoasă din tine, îți aduci partenerul mai aproape și vei fi recompensată cu o intimitate sporită.

4. Sinceritatea

Fără sinceritate nu există niciun fundament pentru o relație de durata - fie că vorbim despre o relație amoroasă sau cu un membru al familiei/ prieten/ coleg de muncă.

Citește și:

Onestitatea este o voce a iubirii; onestitatea înseamnă încredere. Fără ea, chiar și "Te iubesc" devine o minciună în sine.

5. Dezvoltarea personală

Ori de câte ori înveți ceva nou, este firesc să îți dorești să împărtășești acel lucru. Și cu cine poți face asta mai bine decât cu partenerul de cuplu? Însă, dacă nu este interesat, acest lucru ar putea duce la dezamăgire și frustare în viața ta. De aceea este important să ai lângă tine o persoană care își dorește să crească din toate punctele de vedere. Învățați și creșteți împreună și veți fi pe drumul potrivit pentru o relație de succes.

foto main G-Stock Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.