Setari Cookie-uri

Chemarea sufletului pereche. 15 mantre pe care să le rostești în luna iulie pentru a atrage iubirea în viața ta

Oricât de greu ți-ar fi, nu renunța niciodată la dragoste. Nu există forță mai mare și mai puternică în întregul Univers decât iubirea.

Iubirea face lumea să se învârtă. Iubirea este lipiciul care ține totul într-un întreg. Iubirea este ingredientul din care suntem făcuți. Suntem făcuți din dragoste și suntem făcuți să iubim. Adevărata noastră natură este iubirea și încercând să ne îndepartăm de iubire, spunând că vrem să renunțăm la iubire, ne îndepărtăm încet, dar sigur, de ceea ce suntem cu adevărat. Ne îndepărtăm de adevărata noastră natură și, cu timpul, devenim tot mai dezorientați, mai deconectați, mai confuzi.

De aceea, draga mea, nu renunța niciodată la iubire. Nu renunța la dragostea adevărată. Indiferent de câte dezamăgiri ai avut, de toate momentele în care inima ți-a fost frântă, găsește puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe în căutarea iubirii adevărate. Pentru că atunci când o vei găsi vei înțelege de ce ai fost nevoită să ai o călătorie atât de dificilă. Crede-mă, vei fi cu adevărat fericită.

Citește și:

Iată care sunt mantrele pe care trebuie să le rostești în luna iulie pentru a atrage iubirea în viața ta și a debloca drumul sufletului tău pereche către tine.

1. Nu voi renunța niciodată la dragoste. Iubirea mă va găsi pe mine și eu o voi găsi pe ea.

2. Aștept să primesc cea mai frumoasă iubire de până acum. Universul îi arată sufletului pereche drumul către inima mea.

3. Mă conectez cu iubirea pe care o simte inima mea. Îi arăt sufletului meu pereche drumul către mine. Aleg să nu mai fiu prinsă în lucrurile mărunte și neimportante.

4. Accept toate relațiile eșuate pentru că datorită lor am învățat cele mai frumoase lecții de viață. Sunt pregătită să îmi întâlnesc sufletul pereche.

5. Merit o relație frumoasă, sănătoasă, bazată pe respect, sinceritate și iubire.

Citește și:

6. Lupt pentru iubire. Lupt pentru fericire. Lupt pentru suflete pereche. Las în urmă trecutul și merg cu inima deschisă către viitor deoarece știu că acolo mă așteaptă cea mai frumoasă dragoste.

7. Dărâm toate zidurile pe care le-am construit în jurul inimii mele și îi permit iubirii adevărate să găsească drumul către sufletul meu.

8. Nu mă grăbesc nicăieri. Am răbdare și îi permit sufletului pereche să își continue călătoria de dezvoltare personală astfel încât energiile noastre să se alinieze perfect în momentul în care ne vom întâlni.

9. Eu și sufletul meu pereche suntem aliniați spiritual.

10. Sunt pregătită să primesc iubirea adevărată cu brațele deschise. Sunt pregătită să învăț să iubesc cu adevărat. Sunt pregătită să îmi întâlnesc sufletul pereche.

Citește și:

11. Aleg să mă conectez cu iubirea pe care o simt în inima mea. Aleg să aștept dragostea vieții mele cu sufletul deschis.

12. Sunt înconjurată de iubire și lucrurile merg așa cum trebuie să meargă. Știu că Universul are un plan magic pentru mine când vine vorba de iubire.

13. Simt cu toată inima mea că dragostea adevărată este deja pe drum către mine și că va ajunge în momentul în care eu voi fi pregătită cu adevărat să iubesc cu toată ființa mea.

14. Sunt deschisă să dezvolt o relație plină de iubire, care ne înalță spiritual pe mine și partener.

15. Am încredere în Univers. Știu că dragostea adevărată este deja pe drum către mine și va ajunge în momentul în care eu sunt pregătită să iubesc așa cum trebuie.

foto main Oksana Tkachova, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.