Setari Cookie-uri

7 Idei și gesturi simple ce sporesc iubirea în cuplu

Am tot auzit promovată ideea că în cuplu trebuie să cultivi iubirea, să faci ceva pentru a întreține flacăra iubirii vie, pentru că nimic nu se menține de la sine și nici legătura dintre parteneri nu are o inerție proprie. Dar ce poți să faci până la urmă? Într-o viață atât de agitată, în care zilele se scurg contracronometru, cum putem găși energie și idei pentru a aduce un plus de vibrație relației noastre? V-am pregătit în acest articol câteva răspunsuri.

Vă prezentăm câteva idei prin care puteți spori iubirea, prin care va puteți reconecta cu persoana iubită.

Bilețelul cu gânduri frumoase

Din când în când sau ori de câte ori se ivește ocazia de a lăsa un mesaj scris persoanei iubite cu anumite cerințe sau vreun reminder, nu uitați să lăsți scris și un gând frumos.

Mai mult decât atât, puteți lăsa un mic mesaj într-un buzunar, sub farfuria micului dejun, pe oglinda din baie sau oriunde considerați că va surprinde plăcut persoana dragă.

Ieșirile în doi

Sigur, nu vorbim neapărat despre mersul la cumpărături, ci despre unele ieșiri pe care le planificați împreună, ieșiri care pot avea loc săptămânal. Fie beți cafeaua de dimineață împreună la cefeneaua preferată, fie va întâlniți pentru prânz în oraș, fie alegeți cina sau o plecare de weekend.

Citește și:

gesturi de tandrete si idei de activitati in cuplu Foto: Valery Rybakow/shutterstock.com

Îmbrățișări: în fiecare zi

Multe studii ne demonstrează astăzi puternica valoare emoțională a îmbrățișărilor. Un gest atât de simplu pe care ar trebui să îl facem în fiecare zi. Îți recomandăm să citești și:

Micile momente amuzante de acasă

Cine a zis că acasă, în doi, nu poate exista distracție? De la vizionarea filmelor împreună, până la jocuri în doi care vă deconectează și vă relaxează.

Pentru o atmosferă faină, puteți așeza în mijlocul livingului o pătură, câteva gustări, poate și două pahare cu băutura preferată și puteți juca ceva ce vă place și va amuză.

Citește și:

Acele gesturi tandre care devin rutină

Rutina reprezintă de fapt cea care vă caracterizează stilul de viață și relația. Încercați să faceți din unele gesturi tandre o rutină.

De exemplu, unul dintre voi poate prepara micul dejun dimineață, în timp ce cafeaua este pregătită de celălalt. Ajutorul reciproc reprezintă adesea un semn de iubire.

Mici surprize din când în când

Nu renunțați să vă mai faceți suprize. Oricât de mici ar fi acestea, ajută partenerii să se reconecteze, să se simtă iubiți, știind că cineva se gândește la ei, la nevoile lor, la plăcerile lor.

Mici suprize, măcar lunar dacă nu săptămânal, mențin relația vie.

Gășiți un hobby comun

Alegeți măcar un hobby pe care să îl urmați împreună. Acest lucru nu reprezintă numai un prilej de a găsi momente pe care să le petreceți împreună ci reprezintă totodată șansa de a vă cunoaște mai bine și de a va dezvolta împreună.

Citește și:

Foto articol: Valery Rybakow/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.