Setari Cookie-uri

Buchete de flori  potrivite pentru domnișoarele de onoare

Printre nenumăratele alegeri pe care trebuie să le faci pentru nuntă se numără și buchetele domnisoarelor de onoare, trebuie să te raportezi la câțiva factori pentru a opta pentru variantele potrivite.

Lucrurile la care trebuie să te raportezi sunt buchetul de mireasă, modul în care vrei să decorezi locația nunții, rochia miresei, rochiile domnişoarelor de onoare și astfel vei putea alege buchetele care să se încadreze perfect în decor.

1. În funcție de tema pe care o are nunta vei alege și florile buchetelor domnișoarelor pentru a există concordanță între buchete şi aranjamentele florale, decorul. Trebuie să te ghidezi după semnificația florilor pentru a face alegerile corecte și potrivite, astfel încât buchetele să transmită doar sentimente pozitive.

2. Rochiile domnișoarelor de onoare pot fi un punct de la care să pleci în căutarea buchetelor ideale. Trebuie să există o legătură vizuală între rochițe și buchetele de flori.

Citește și:

3. Un alt element interesant și pe care ar trebui să-l puneți în practică este introducerea în fiecare buchet al domnișoarelor de onoare al câte unui element din buchetul miresei. Sau mai exista varianta ca din fiecare floare din buchetul miresei să realizați câte un buchet pentru domnișoarele de onoare, ținând cont la fel și de culoarea rochiei fiecărei domnișoare.

4. Poți opta pentru buchete pentru domnisoarele de onoare identice cu al tău, dar într-o variantă mai mică, vor arată superb împreună şi vor crea o legătură vizuală mirifică. Poţi să alegi şi varianta în care aveţi aceeaşi culoare în buchete, doar că florile sunt diferite, de exemplu, în buchetul tău se regăsesc trandafiri albi, iar domnișoarele vor avea în buchet, crini albi.

Citește și:

5. Buchetele trebuie să fie direct proporționale cu rochiţele domnişoarelor, astfel că pentru o rochiţă mai voluminoasă vei alege un buchet mai mare şi invers. De asemenea pentru rochiţele mai simple, alege buchete mai modeste. Pe aceeaşi lungime de undă buchetele trebuie să proporţionale şi cu dimensiunile fetelor, nu trebuie să pui o domnişoară micuţă în situaţia de a fi copleşită de un buchet de dimensiuni mai mari.

6. Un alt aspect de care trebuie să ţii cont sunt culorile, în mod normal pentru un aspect vizual plăcut ar trebui ca buchetul să fie aceeaşi culoare cu rochia, doar nuanțele pot fi puţin mai închise sau puţin mai deschise. Poţi să alegi şi varianta de culori opuse şi aceasta este o modalitate corectă.

7. Şi florile de sezon sunt o alegere potrivită atunci când vine vorba de buchetele domnisoarelor. În funcţie de anotimpul în care are loc nuntă, alege flori de sezon, vei fi obţine rezultate pe măsură.

Citește și:

8. Există şi varianta în care domnişoarele îşi pot alege singure florile preferate pentru a-şi crea buchete după propria personalitate şi după bunul plac. În acest fel cu siguranţă vor fi încântate de buchetele lor. Însă trebuie să comunice între ele pentru a nu exista o discrepanţă totală între buchetele lor, al miresei şi aranjamentele florale.

Cu toate aceste informaţii, este pregătită să alegi buchete de flori ideale pentru domnişoarele de onoare, dar şi pentru tine şi naşă.

Featured foto: pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.