Setari Cookie-uri

Dacă te iubește cu adevărat, va face orice pentru tine

Trăim într-o lume în care prea mulți bărbați nu sunt conștienți de ce înseamnă cu adevărat să iubești o femeie și prea multe femei nu sunt conștiente de ceea ce merită cu adevărat. 

De câte ori nu te-ai trezit în relații cu bărbați care nu știau ce să facă pentru a te cuceri? De fapt, unii bărbați nu știu, altora nu le pasă.

Există atât de multe lucruri pe care nu ar trebui să le accepți în viața de cuplu... și pun pariu că nici măcar nu le știi. Pentru că ai trecut prin atât de multe eșecuri, prin atâta durere, prin atâtea experiențe încât aproape că ți-ai pierdut interesul și nu mai știi cum ar trebui să arate o relație adevărată. Ai pus bariere și ai construit în jurul inimii tale ziduri înalte de teama de a nu mai fi rănită.

Dar nu trebuie să fie așa... ai răbdare. Sufletul tău pereche există și abia așteaptă să te întâlnească. La fel ca și tine, el este într-o călătorie specială de regăsire - și vă veți întâlni în momentul în care amândoi veți fi pregătiți și veți fi în cea mai bună versiune a voastră.

Citește și:

Până atunci... nu uita niciodată că dacă un bărbat te iubește cu adevărat, va face (aproape) orice pentru tine.

Iată ce va evita, în schimb, un bărbat să facă dacă își va pierde interesul pentru tine... sau dacă iubirea va dispărea:

1. Nu îi va mai păsa de lucrurile care te fac fericită

Interesele, pasiunile și hobby-urile tale îl vor irită. Prietenii tăi vor fi greu de suportat pentru el. Mai mult, el îți va ignora dorințele și nevoile.

Toate acele lucruri care te fac unică nu vor mai fi importante pentru el până când vei ajunge să te simți ca o umbră palidă. Îți vei da seama că nu îi mai pasă.

2. Nu te va asculta și nici nu îi va mai păsa dacă te simți auzită

Pentru el vorbele tale nu vor mai însemna nimic. Poveștile tale vor intra pe o ureche și vor ieși pe cealaltă. Nu îi va mai păsa nici de sentimentele tale, de trăirile tale, de experiențele tale... și, în cele din urmă, nu îi vei mai spune nimic.

Citește și:

3. Nu va fi în preajma când vei avea nevoie cu adevărat de el

Pentru el toate victoriile și luptele tale vor fi irelevante, inexistente. Din partea lui nu vei mai primi nici căldură și nici intimitate. Și vei înțelege cât de singur se poate simți un suflet chiar și atunci când ține mâna cuiva.

4. Nu te va mai privi ca și cum ai fi totul pentru el

Te va privi în ochi și nu vei mai vedea iubire. Ca să nu mai vorbim că nu va mai fi atent la detalii - nu va mai observa nici noua ta rochie, nici coafura, nici machiajul. Te poți pregăti ore în șir pentru a arăta bine pentru el, însă nu va observa acest lucru.

5. Nu îți va mai susține visurile

Ambițiile tale îl vor face să se simtă nesigur. Va crede că nu este suficient de bun pentru tine și tu vei începe în curând să îți sacrifici visurile doar pentru a îl ajuta să fie bine cu el. Dar el nu va compensa sacrificiul tău cu dragoste... și, în cele din urmă, vei regreta că ți-ai ignorat visurile.

Citește și:

Știind ce nu va face un bărbat când nu mai iubește vei reuși să înțelegi cine este gata să dea totul pentru a te face să rămâi lângă el.

foto main Maxim Maksutov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.