Setari Cookie-uri

Iubirea nu te va găsi când vrei tu să fii găsită... ci când inima ta va fi pregătită să iubească

Sufletul tău pereche nu va veni în viața ta atunci când îți dorești tu să vină... ci când inima ta este pregătită să iubească cu adevărat.

Dacă ești în căutarea dragostei și simți că nimic nu se schimbă, că alergi prin toate părțile după sufletul tău pereche însă nu găsești ce trebuie... Dacă ești în căutarea dragostei și parcă îți pierzi speranța pentru că în ultima perioadă ai avut doar dezamăgiri... Dacă ești în căutarea dragostei și te grăbești să o întâlnești... te voi ruga să ai răbdare. Pentru că dragostea nu vine atunci când îți dorești tu să vină. Dragostea te va găsi atunci când inima ta va fi pregătită să iubească cu adevărat.

Iubirea este chiar după colț.

Iubirea vrea să îți bată la ușă.

Iubirea vrea să îți spună să nu renunți... să continui să o cauți cu răbdare.

Iubirea vrea să știi că ești importantă. Și numără clipele, minutele, secundele până când te va întâlni și îți va arăta cât de fericită este pentru că, în sfârșit, te-a găsit.

Citește și:

Iubirea te roagă să nu te pierzi în relații nepotrivite. Să nu renunți să lupți pentru a îți găsi adevăratul suflet pereche. Să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți doar pentru că îți este teamă să fii singură. Să nu te gândești că unii oameni nu sunt făcuți să primească iubire... pentru că nu este deloc adevărat. Nu presupune că ai luptat suficient. Nu renunța. Nu ii lua sufletului tău dreptul de a fi fericit cu adevărat.

Iubirea nu vrea să renunți. Iubirea nu vrea să fii la pământ. Iubirea nu vrea să accepți mai puțin decât trebuie. Iubirea nu vrea să fii cu cineva cu care nu ești compatibilă.

Iubirea știe drumul către inima ta. Dar te roagă să ai răbdare... pentru că încă nu ești pregătită să o cunoști. Sufletul tău nu este pregătit să își întâlnească perechea. Mai ai puțin de muncă. Mai ai lecții de învățat. Mai ai lucruri de făcut doar pentru tine.

Citește și:

Trebuie să te redescoperi. Trebuie să îți dai seama cine ești, ce vrei de la viață, care este scopul tău pe acest pământ, ce te face fericită. Trebuie să te simți cu adevărat împlinită înainte de a fi cu sufletul tău pereche.

Trebuie să înțelegi că nimeni nu va veni pentru a te vindeca, pentru a te face să te simți completă, pentru a te face fericită. Și când vei înțelege aceste lucruri, când vei fi bine cu tine... atunci iubirea va bate la ușa sufletului tău.

Așadar, draga mea... ai răbdare. Lucrează la tine. Lipește piesele distruse, vindecă-ți inima, ordonează-ți viața și trăiește mai frumos ca niciodată. Iubește-te suficient pentru a îți da seama cât ești de valoroasă. Și atunci va apărea și dragostea... și nu va veni pentru a te salva pentru că tu nu mai ai nevoie de salvare. Va veni să îți fie parteneră de-a lungul vieții, să te țină de mână, să te susțină necondiționat, să te iubească cu tot sufletul și să creeze cele mai frumoase amintiri alături de tine.

Citește și:

Iubirea pe care urmează să o întâlnești este cea mai frumoasă iubire din lume. Te va găsi, crede-mă... și nu își va pierde farmecul de-a lungul timpului... din contră, va deveni tot mai puternică, mai frumoasă, mai magică. Va fi plină de speranță, de fericire, de sinceritate, de maturitate. Va fi tot ce ai nevoie.

foto main AS.Makarova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.