Setari Cookie-uri

Activează Legea Atracției: 3 pași pentru a aduce și a spori iubirea în viața ta

Despre Legea Atracției se discută încă intens, reprezentând practic cheia prin care putem atrage situații și oameni în armonie cu propria noastră vibrație. Așadar uneori atragem ceea ce nu ne dorim, pentru că încă mai avem de lucru cu copilul din noi, dar și cu rănile emoționale rămase nevindecate, cu gândurile noastre, cu stilul nostru de viață. Iată câteva idei practice pentru a valorifica Legea Atracției și a aduce mai multă iubire în viața noastră.

Cum să folosești legea atracției pentru a găsi și a spori iubirea?

Atât pentru cei singuri, cât și pentru cei aflați deja într-o relație, nevoia de iubire rămâne ridicată. Fiecare om prezintă această nevoie.

Știm deja că sunt persoane nefiricite că sunt singure, la cum sunt sunt persoane nefericite în relația în care se află.

Legea Atracției se referă la faptul că atragem în jurul nostru situații și oameni cu vibrație energetica similară cu a noastră, deschizând canale care pot fi deschide de statusul nostru energetic și spiritual.

Universul nu răspunde cuvintelor noastre, ci vibrației pe care o imprimăm acelor dorințe exprimate prin cuvinte. „Este baza Universului nostru: Când ceri, întotdeauna îți este dat. Oamenii cred că ei cer prin intermediul cuvintelor sau acțiunilor lor, și uneori chiar fac acest lucru, însă Universul nu răspunde cuvintelor sau acțiunilor. Universul răspunde chemării tale vibraționale.” - Abraham Hicks

Citește și:

Unul dintre cele mai importante componente ale Legii atracției este vibrația emoțiilor noastre sau frecvența noastră energetică pe un anumit subiect.

legea atractiei in iubire Foro: Benjavisa Ruangvaree Art/ shutterstock.com

Iată 3 pași pentru a activa Legea atracției și a face loc iubirii în viața ta

Gândește pozitiv, dar realist și responsabil totodată

A gândi pozitiv nu înseamnă neapărat să credem că totul va fi bine când în fața noastră vine uraganul ( sau să încercăm să credem că totul este în regulă atunci când nu este, încercând să negăm realitatea), ci mai degrabă să învățăm să căutăm mereu soluții care implică asumare, dragoste, respect pentru ceilalți, pentru noi înșine și pentru mediu. Înseamnă să încercăm să vedem partea plină a paharului, să „facem limonadă când primim lămâi”, să rămânem cu mintea activă și orientată către un țel bun.

Citește și:

O gândire constructivă reprezintă mai degrabă unul din sensurile spre care ne îndreptăm. Dar această „gândire” pozitivă nu vine peste noapte, nu începe acum pentru că, iată, ne-am propus să gândim astfel. Ci este greu să scăpăm de obiceiurile noastre adânci.

Așadar, această gândire vine din numeroasele încercări de a o practica. E ca un dans al minții și al sufletului. La fel cum, pentru o coregrafie ai nevoie întâi să o concepi, apoi să repeți pașii simpli și apoi compuși și tot așa, poate mai și modifici ceva pe parcurs, până la rezultatul final realizând mii de încercări și sute de greșeli, la fel se întâmplă și cu mintea noastră atunci când încercăm să schimbăm obișnuințele, să ieșim din confort, să ne schimbăm viața.

Citește și:

Dar exersând, vom reuși.

Gândurile noastre au întotdeauna puterea de a activa răspunsul Universului, dacă sunt folosite cu vibrația corespunzătoare. Și iată că ajungem la legea atracției.

Emoțiile și credințele noastre interioare profunde, adesea inconștiente sunt definite de anumite niveluri vibrationale. De exemplu, o persoană care conține vibrația unei credințe interioare precum: „Îmi e frică de oameni și ei îmi vor doar răul.”, va avea tendința de a atrage în viața sa evenimente și oameni care îi vor confirma această credință interioară niciodată chestionată.

Este important să ne schimbăm astfel de gânduri, să le transformăm în sentimente de siguranță, de puetere, de încredere și de iubire.

Citește și:

Echilibrează-te și vindecă-te întâi pe tine

Ca să atragi o iubire sănătoasă, înainte de toate tu trebuie să te iubești sănătos. Asadar, este bine să acordăm o atenție deosebită propriei persoane, pornind de la imagine, până la a descoperi cine suntem cu adevărat, care sunt rănile noastre emoționale, cine ne dorim să fim, care sunt vulnerabilitățile noastre. O disecție amănunțită în interiorul nostru, o descoperire a propriei noastre ființe ca atunci când ne privim cu toată sinceritatea în cea mai clară oglindă.

Abia când facem ordine între nelămuririle noastre, când ne vindecăm rănile, când ne acceptăm vulnerabilități, când ne iertăm, abia atunci ne îndreptăm spre echilibru și independeță și putem primi cu adevărat iubirea în viața noastră, o iubire armonioasă, constructivă, sănătoasă.

Citește și:

Distrează-te pentru a atrage sau a menține atracția partenerului

Fiecare dintre noi suntem atrași de oameni veseli, puternici, pozitivi, poate chiar frumoși, ingrjiti, independenți. Stând discreți într-un colț sau în camera noastră este greu să atragem atenția cuiva.

Însă atunci când suntem activi, ne mișcăm în lumea aceasta mare, întâlnim oameni noi, zâmbim și suntem binevoitori, cu siguranță vom atrage în jurul nostru persoane cu vibrație asemanatoase.

Sursa foto articol: Teo Tarras/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.