Setari Cookie-uri

5 semne că sufletul tău nu s-a vindecat încă după despărțire și nu ești pregătită să ieși la o nouă întâlnire

Majoritatea relațiilor ne răvășesc, iar de fiecare dată când iubim, este ca pentru prima dată. După o despărțire, trebuie să ne adaptăm la noua viață, să ne schimbăm rutina, gândurile, speranțele, planurile, iar când suferința este mare, este posibil să avem nevoie de mai mult timp pentru a ne vindeca sufletul. Iată câteva semne care ne indică faptul că inima noastră încă nu este pregătită să iubească din nou.

5 semne că sufletul tău nu s-a vindecat încă după despărțire și nu ești pregătită să ieși la o nouă întâlnire

Te gândeșți că trebuie să scapi de singurătate

Deși poate încerci să faci orice pentru a-ți umple timpul, totuși nu îți găseșți locul, te simți singură și asta te apasă. Aceste sentimente pot fi un semn că sufletul tău are nevoie de acceptare, de echilibrare și poate este timpul să încerci să te redescoperi, să te simți bine cu tine, să te răsfeți, să te bucuri cu adevărat și de timpul pe care ti-l acorzi doar ție.

Încă te gândeșți la fostul iubit

Dacă fără să vrei, chiar și când muncești sau ai activități diverse, iubitul tău îți vine în minte sau amintiri comune care va leagă te răscolesc, poate este cazul să mai aștepți înainte de a începe o nouă relație, să lași timpul să vindece rănile și să liniștească amintirile.

Citește și:

Urma unei foste relații se simte în noua legătură, dacă această urmă este încă vie, și poate strica o posibilă relație frumoasă.

vindecarea sufletului dupa o despartire: semne ca nu esti pregatita pentru o noua intalnire Foto: GD Arts/shutterstock.com

Încă apelezi la fostul iubit

Este adevărat că unele relații se termină și lasă în urmă o prietenie. Însă limitele prieteniei sunt diferite de cele ale unei relații.

Dacă încă apelezi des la fostul iubit sau, în anumite privințe, viața ta încă este dependentă de fosta relație, probabil că este timpul să îți iei destinul în propriile mâini, la fel și responsabilitățile și să reușești să de desprinzi cu totul de acele activități care implică ajutorul fostului.

Speri că o nouă relație să îți aducă fericirea

Dincolo de felul minunat în care ne simțim atunci când iubim, adevărul este că nimeni nu ne poate face fericiți, dacă noi înșine nu avem sufletul echilibrat. Doar noi suntem răspunzători de fericirea noastră.

Citește și:

O nouă relație ne poate aduce sau nu iubirea la care sperăm, aventura și emoțiile specifice unui cuplu. Dar pentru a reuși, cu siguranță nu graba este soluția.

Mai mult decât atât, a te grăbi într-o relație îți poate face chiar mai mult rău și îți poate aduce și mai multă suferință, dacă nu este ceea ce ai nevoie.

Nu te regăsești, nu ești tu însăți

Dacă te surprinzi făcând lucrurui sau gesturi care nu exprimă realitatea ta interioară, poate din dorința de a face o impresie bună celorlalți, este posibil să mai ai nevoie de timp pentru a depăși fosta relație.

Psihologii spun că atunci când ne redescoperim și suntem echilibrați emoțional, spiritual, suntem gata să începem o relație sănătoasă.

Foto articol: Benjavisa Ruangvaree Art/shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.