Setari Cookie-uri

Mantrele anului 2022 pentru iubire adevărată. Rostește-le lunar pentru a debloca drumul sufletului tau pereche către inima ta

Mantrele anului 2022 pentru iubire adevarata. Rostește-le lunar pentru a îți ajuta sufletul pereche să găsească drumul către inima ta

Am pregătit pentru tine câte o mantră minunată pentru fiecare lună din anul 2022. Atrage dragostea în viața ta!

Mantră pentru luna ianuarie:

Sufletul meu este pregătit să își întâlnească jumătatea. Inima mea este pregătită să iubească cu adevărat. Eu sunt pregătită și deschisă să dezvolt o relație plină de iubire, care ne înalță spiritual pe mine și partener.

Mantră pentru luna februarie:

Am răbdare cu planul Universului. Nu mă mai grăbesc nicăieri. Eu și sufletul meu pereche suntem aliniați spiritual. Îmi voi întâlni iubirea atunci când inima mea va fi pregătită să o cunoască.

Mantră pentru luna martie:

Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viața mea. Eu merit o relație frumoasă, sănătoasă, matură, bazată pe respect, sinceritate și iubire pură. Îi permit Universului să îmi arate calea potrivită pentru mine.

Citește și:

Mantră pentru luna aprilie:

Atrag tot ce este mai frumos. Nu mă mai grăbesc nicăieri. Mă bucur de călătorie și, între timp, aleg să mă conectez cu iubirea pe care deja o simt în inima mea.

Mantră pentru luna mai:

Sunt fericire. Sunt iubire. Sunt sentimente și emoții. Sunt energie pozitivă. Merg pe acest drum minunat și știu că în curând îmi voi întâlni sufletul pereche. Universul îmi este alături și mă ghidează.

Mantră pentru luna iunie:

Am curajul să mă desprind de trecut. Nu mai este nimci pentru mine acolo. Nu mai amân întâlnirea cu dragostea adevărată trăind într-un capitol deja închis. Sufletul meu pereche așteaptă să mă întâlnească.

Mantră pentru luna iulie:

Am grijă de mine, spiritul și trupul meu reprezintă tot ceea ce am cu adevărat. Mă iubesc înainte de a fi iubită de altcineva și știu cu tot sufletul meu că merit tot ce este mai bun în viață.

Citește și:

    Mantră pentru luna august:

    Învăț să am încredere în puterea Universului, învăț să am încredere în divinitate. Toate la timpul lor. Între timp, mă dedic mie pentru a fi cea mai bună varianta a mea atunci când îmi voi întâlni sufletul pereche.

    Mantră pentru luna septembrie:

    Știu că destinul meu este unul minunat și că voi avea parte de o poveste minunată de dragoste. Știu că cineva mă protejează și vrea să mă vadă fericită.

    Mantră pentru luna octombrie:

    Renunț la zidurile și barierele construite în jurul inimii mele. Îmi deschid sufletul și îi permit dragostei adevărate să mă găsească. Sunt pregătită să iubesc cu fiecare celulă a corpului meu.

    Mantră pentru luna noiembrie:

    Am încredere. Universul este de partea mea - el îmi oferă ceea ce am nevoie pentru a crește spiritual, a mă dezvoltă și întregi emoțional și mă pregătește de întâlnirea cu sufletul pereche. Povestea mea de iubire va fi una minunată.

    Mantră pentru luna decembrie:

    Cred în puterea dragostei cu toată ființa mea. Cred în iubirea adevărată. Îmi doresc o relație frumoasă, sinceră, matură. Știu cum vreau să fie sufletul meu pereche și, de aceea, nu mă grăbesc nicăieri. Am răbdare și promit să îl aștept fericită.

    foto main Natalie Balchyunayte, Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    12 Ianuarie 2022
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.