Setari Cookie-uri

Nu-ți mai grăbi destinul. Într-o zi vei întâlni dragostea pe care o meriți

Cauți iubirea în toate locurile greșite. Fă un pas în spate și permite-i Universului să îți arate care este drumul care duce la sufletul tău pereche. Nu-ți mai grăbi destinul. Ai răbdare pentru că atunci când vei fi pregătită vei întâlni dragostea pe care o meriți.

Draga mea, tu vei întâlni iubirea vieții tale atunci când nici nu te vei aștepta. Nu contează dacă ai fost singură toată viața, ai fost într-o relație toxică sau ai fost dezamăgită de prea mulți bărbați. Nu contează dacă nu mai crezi în iubire adevărată. Nu contează dacă ești plină de încredere și emani iubire prin fiecare por sau nu ai deloc încredere în tine și simți că nu ești deloc acolo unde trebuie să fii. Nu contează dacă îți iubești viața cu fiecare celulă a corpului tău sau urăști drumul pe care îl ai în față.

Nimic din toate asta nu vor mai conta când dragostea îți va bate la ușă.

Nu vor conta pentru că nu există o condiție prealabilă pentru a iubi. Nici un timp fix pe care trebuie să îl aștepți. Ar putea fi o zi oarecare, banală, atunci când te întâlneșți cu bărbatul acela minunat din mulțimea de oameni din fața ta. O întâlnire neașteptată care îți face inima să o ia la galop și mii de fluturi ajung să îți zboare în stomac. O întâlnire neașteptate care se va dovedi a fi începutul celei mai frumoase povești de dragoste... povestea ta. Povestea lui. Povestea voastră. Poveste a două suflete minunate trecute prin atâtea în viață și care, în sfârșit, se întâlnesc și aleg să meargă împreună, mână de mână, pe un drum minunat.

Citește și:

Adevărul despre dragostea adevărată este că îți bate la ușă când nici măcar nu o aștepți. Și tocmai aceasta este frumusețea ei. Iubirea reală apare din senin și te ia prin surprindere. Te prinde în mrejele ei și te transformă. Te face să te simți cel mai fericit suflet de pe pământ. Îți lasă o amprentă incredibilă pe inimă și nu îți mai permite să te îndoiești de ea niciodată.

Într-o zi te vei îndrăgosti cu adevărat și, pentru prima dată, totul va avea sens. Vei simți că ești acolo unde trebuie să fii. Vei înțelege de ce ai fost nevoită să treci prin atâtea probleme, să înduri atât de multe greutăți, să escaladezi munți plini de durere.

Spre deosebire de trecut, când nu înțelegeai ce are Universul cu tine, când îți făceai griji constant și nu mai știai cum să găsești puterea de a crede în iubire, acum totul va avea sens. Acum te vei simți iubită și în siguranță. Acum totul va fi atât de simplu pentru că el va fi acolo pentru tine... întotdeauna. Necondiționat. Și nu îți va mai da niciodată drumul la mână. Pentru că sunteți doar voi doi împotriva lumii întregi.

Citește și:

Dragă mea, ai răbdare... pentru că într-o zi vei găși dragostea pe care o meriți și totul va fi minunat. Nu te mai grăbi. Nu mai caută iubirea în toate locurile nepotrivite. Nu mai acceptă să fii în relații doar de dragul de a simți că ai pe cineva lângă ține. Este în regulă să fii singură decât să fii cu cineva care nu te respectă, care nu te iubește și care nu se mândrește că îți este partener de viață.

Iubirea este singurul lucru pentru care nu ar trebui să îți compromiti niciodată principiile. Nu te mulțumi niciodată cu cineva care nu îți face inima să zâmbească. Nu accepta niciodată pe cineva care îți oferă mai puțin decât oferi tu.

Draga mea, ai răbdare... pentru că într-o zi vei găsi dragostea pe care o meriți. Acea dragoste dedicată ție. Și aceasta va fi o zi care îți va schimba viața radical. Crede cu tot sufletul tău că va veni și, până atunci, bucură-te de viață și încearcă să te iubești pe tine. Mergi pe acest drum cu zâmbetul pe buze și luptând pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Pune-te pe primul loc și transformă-ți sufletul.

Citește și:

foto main CYC, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.