Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care le-am învățat despre dragoste și relații

Acestea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat de-a lungul timpului despre dragoste și relații

1. Oamenii nu te pot iubi așa cum îi iubești tu pe ei

Una dintre cele mai importante și dificile lecții pe care le-am învățat despre dragostea adevărată este că oamenii nu te pot iubi întotdeauna așa cum îi iubești tu pe ei. Ei nu te pot aprecia așa cum îi apreciezi tu pe ei. Ei nu te pot dori în același mod în care îi dorești tu pe ei. Și nu poți face nimic pentru a schimba pe cineva - pentru a îl face să te iubească diferit. Iar neputința acestui lucru te face să simți că ai mâinile legate, iar totul doare incredibil de tare.

Ne dorim întotdeauna ca oamenii să ne iubească așa cum îi iubim noi pe ei. Ne așteptăm ca oamenii să ne iubească așa cum îi iubim noi pe ei fără să ne dăm seama cât de mari sunt mizele. Nu poți schimba pe cineva care nu își dorește să se schimbe.

Citește și:

Nu poți forța iubirea adevărată. Dacă nu te iubește... este simplu: nu te iubește. Tot ce poți face este să accepți acest lucru și să mergi mai departe cu viața ta.

lectii de dragoste

foto unsplash

2. Am învățat că dragostea pe care o oferi nu va fi întotdeauna la fel ca dragostea pe care o primești la schimb

Doar pentru că cineva nu te poate iubi la fel de profund așa cum iubești tu, nu înseamnă că nu te iubește. Nu înseamnă nici faptul că modul în care tu iubești este greșit. Nu înseamnă că ai greșit iubind acea persoană. Înseamnă doar că dragostea ta nu este pentru ea.

Există alte persoane care ar da orice pentru a fi iubite așa cum știi tu să iubești. Există persoane care vor fi recunoscătoare Universului o viață întreagă pentru faptul că faci parte din viața lor.

Citește și:

3. Am învățat că în viață există momente în care îți oferi dragostea și încrederea oamenilor nepotriviți

De câte ori nu ți-ai oferit sufletul pe tavă unui om care nu a făcut nimic altceva decât să te rănească? Doar pentru că cineva nu te poate iubi așa cum îl iubești tu nu înseamnă că dragostea pe care tu o oferi este mai puțin valoroasă. Nici vorbă - înseamnă doar că aceasta trebuie să fie într-un alt loc.

4. Am învățat că în dragoste trebuie să ai răbdare

Nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți. Dragostea ta este o dragoste specială. Nu o oferi unei persoane care nu vrea să te aibă în viața ei sau care nu știe să iubească cum îți dorești tu să fii iubită.

Nu te îndrăgosti de cineva care te vede ca pe o a doua opțiune și care te va înlocui imediat ce va găsi ce își dorește. Aceasta nu este iubirea pe care tu o oferi... așadar, de ce să fie iubirea pe care să o accepți de la altcineva?

Citește și:

5. Am învățat că uneori oamenii vor respinge dragostea pe care tu vrei să o oferi

Unii oameni nu au nevoie de iubirea ta; nici de atenția ta. Și asta este în regulă. Lasă-i să își trăiască viața în timp ce tu îți trăiești propria viață. Vezi-ți de drumul tău. Dragostea ta va fi suficientă pentru altcineva într-o bună zi.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.