Setari Cookie-uri

Așteaptă bărbatul care te ia în brațe în timpul nopții și te sărută pe frunte când dormi

El este acolo, sufletul lui așteaptă să îți întâlnească sufletul. 

Nu te mulțumi cu mai puțin. Nu te forța să crezi că acum este bine. Nu îți spune că va fi mai bine. Nu ierta greșeli pe care inima îți spune că nu trebuie să le ierți. Nu rămâne într-o relație doar pentru că îți este teamă să fii singură.

Așteaptă... Nu te mai grăbi nicăieri. Doar așteaptă. Așteaptă-l pe cel care îți este destinat ție. Așteaptă ceea ce meriți.

Așteaptă acel bărbat care merge în spatele tău, nu în fața ta. Bărbatul care te ține de mână pentru a se asigura că ești bine și în siguranță, nu doar pentru a o avea ca accesoriu.

Așteaptă bărbatul care te ia în brațe în timpul nopții și te sărută pe frunte când dormi. Așteaptă bărbatul care știe cât de valoroasă ești. Așteaptă bărbatul care pune mereu mâna pe piciorul tău pentru a te asigura că știi că el este acolo pentru tine și că nu va pleca niciodată.

Citește și:

Așteaptă bărbatul care are ochi doar pentru tine. Cel care se uită la tine, îți zâmbește fără motiv și îți spune că este cel mai norocos bărbat din lume. Așteaptă acea privire a iubirii supreme. Așteaptă-l pe cel care este fericit doar pentru că tu ești fericită.

Așteaptă bărbatul care te face să râzi atât de tare și atât de ușor.

Așteaptă bărbatul care știe ce să spună la momentul potrivit. Cel care te face să te simți confortabil în cele mai incomode situații. Așteaptă bărbatul cu care nu ai nevoie să vorbești pentru a comunica. Așteaptă bărbatul în fața căruia vorbești atât de repede încât te pierzi în propriile cuvinte, însă el înțelege tot ce spui.

Așteaptă bărbatul care face ca timpul să se oprească în loc. Așteaptă-l pe cel care prețuiește fiecare secundă alături de tine. Așteaptă-l pe cel care iubește să stea în preajma ta non stop. Așteaptă-l pe cel alături de care fiecare moment împreună este o aventură (chiar dacă ești la supermarket).

Citește și:

Așteaptă bărbatul cu care ești tu... 100%. Fără perdea. Fără măști. Fără rețineri. Așteaptă bărbatul care este atât de captivat de povestea vieții tale încât uită de a lui. Așteaptă bărbatul care vrea să știe totul despre tine. Așteaptă-l pe cel care iubește discuțiile cu tine noaptea târzie. Așteaptă bărbatul căruia nu trebuie să îi explici pentru că te înțelege complet.

Așteaptă bărbatul care crede în tine, care te susține, care te sprijină în momentele tale și care vrea să îți vadă visurile împlinite. Așteaptă bărbatul care este cel mai mare încurajator al tău, care vrea să fie alături de tine în timp ce tu îți trăiești viața. Așteaptă-l pe cel care știe că Universul l-a adus în viața ta cu un motiv special.

Citește și:

Așteaptă-l. Nu te mai grăbi. Și el te așteaptă pe tine. El va fi ceea ce meriți cu adevărat. El va fi acolo fără ca tu să îi ceri asta. El va fi acolo în momentele în care ai nevoie. El va fi cel care îți va schimba viața. El va fi sufletul tău pereche.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.